Kedves divatkutyasok, kutyusokkal babazo gazdik! Szerintetek mennyi az egeszseges mennyisegu kutyaruha?
Ugy ertem, aki foleg ilyen yorki es hasonlo olebeket tart, szerintetek mennyi az a kutyaruha mennyiseg, amit ha megmutatsz egy ismeretlennek, nem nez bolondnak?!
En yorkis vagyok, kutyakent nevelem, de gyerekkent gondozom oket, azaz jolneveltek, tudnak trukkoket is, eleg egyszer rajuk szolni mindenert stb., de emellett agyban alszanak, fozok nekik es vannak ruhaik.
Nekem azt mondta egyik ismerosom, aki nem ert egyet az ilyen fajta kutyazassal, (o csak a lanc vegen tartott kaukazusinak dobja oda a tapot vagy a kenyeret), hogy mivel ez a fajta kicsi, funkcionalis okokbol telre egy kabat oke, max ketto, ha esetleg kell egy bunda es egy vekonyabb oszi kabat, meg egy pulcsi.
En full maskepp latom a vilagot ezekszerint. Mert en az utcan "divatkutyazok" is veluk a gyerekezes es a tanitas mellett, mert nekem nem mindegy, hogy egy rongy vagy valami "meno" van rajtuk. Tudom, ezt a fajta elkenyeztetest a gyereknel sem ajanljak, nemhogy kutyanal, nade a kutyam megse lesz bekepzelt azert, mert szebb ruhaja van, ez inkabb az en hobortom.
Szerintetek mennyi ruha kene egy yorkinak pl?
Ui: csak olyanok valaszoljanak, akik divatkutyasok/olebesek/gyerekkent kezelik a kutyaikat, mert akik nem igy gondolkodnak, azok a kerdes ertelmet sem latjak!
Koszonom
"A parasztsagot tarts meg maradnak csicska.. En utalom a gyerekeket,"
Még szerencse, hogy te, KEDVES kérdező nem vagy paraszt. :P
Az egyik kutyám havanese keverék. Amikor meg van nyírva a szőre, kint remeg a hidegtől, ha így több mint félórát sétálunk. Muszáj ráadni valamit.
2 hónapos korában vettem neki egy esőkabátot, azt már kinőtte. Aztán vettem neki 2 újabb kabátot, de lassan vennem kell megint, mert nemsokára kinövi.
Ez a kutyám fekete, és amikor este, vagy éjjel sétáltatom, az emberek képesek belerúgni az utcán.
Forgalmas helyeken mászkálok, és nem veszik észre, csak amikor már sikít hogy ráléptek. Az egyik kabátot emiatt vettem, mert az fehér és így jól látszik benne a kutya.
Vettem neki egy világítós nyakörvet is, de az elég béna hogy villog, azt nem használom. Talán majd nyáron :D
Koszi azoknak, akik rendesen valaszoltak!:)
Aki a menhelyeset javasolta csak mondom, hogy szoktam vinni tapot!:) de ha a metroban van joaron konzerv, akkor azt is!:) a kutyusoknak szivesen segitek!
Es tenyleg utalom a gyerekeket, hat most ez van, nincs mit szegyellni:D van, aki a kutyakat utalja es a gyerekeket szereti!
Azzal pedig nagyon egyetertek, aki azt irta, hogy ameddig kutyakent van nevelve egy kutya, addig mindegy mennyit es mit adunk ra, ha az nem akadalyozza a mozgasban!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!