Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A komondor és a kuvasz veszély...

A komondor és a kuvasz veszélyben van?

Figyelt kérdés
Egyre kevesebb helyen látok kutyákat ebből a két fajtából, különösen a komondorból.
2014. dec. 14. 00:26
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Rendőrpuli, erre nem is gondoltam volna. Köszönöm az infót!

13-as: az akbash-sal való vérfrissítés egész ígéretesen hangzik. Szerintem nem lenne szentségtörés, a két kutya eléggé hasonló ahhoz, hogy a jelleg megmaradjon.

2014. dec. 16. 21:07
 22/23 anonim ***** válasza:

Tényleg kevés a kuvasz meg a komondor a portákon, egyre több a kaukázusi.

lehet hogy lepontoztok de a tavaly majdnem volt olyan eset hogy a kuvasz kanunk majdnem megtámadott, szabadon van, szeretjük, nem vertük, kezelhetetlen, a nyáron a fülatkáját sem engedte kezelni. Kérdés hogy mikor fog megtámadni?

Komondort is tartunk, vele ilyen probléma nincs...

A kuvasz szuka már a második a sorban, nagyon kedvesek, csak jót mondhatok róluk, viszont kuvasz kant az életbe nem veszek többet!!!

2015. jan. 1. 23:21
 23/23 gom ***** válasza:
Egyre kevesebb van belőlük.Had jegyezzem meg ezek a fajták a juhokat ŐRIZTÉK.Nálunk környéken van 3 komondor,szerintem még több is.Tavasszal én is kapok.
2015. okt. 16. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!