Mi a véleményetek a pomerániai törpespitzről?
A pomi is a német spitzek közé sorolandó, legalább akinek van lehetne ezzel képben...
Német spicc
Általános megjelenés: az egész kinézetük jellegzetesen „spicces”; rókás arc mindig éber tekintettel és hegyes fülekkel. A fej közepes nagyságú, felülről nézve az orr felé keskenyedik. Ajkaik feszesek. A kicsi, háromszögletű fülek magasan, egymáshoz közel tűzöttek és felállóak. A harapás ollós.
Jellemző a rövid,vízszintes hát, mély mellkas és enyhén felhúzott has. A mérsékelten hosszú farok magasan tűzött és gyűrűbe görbítve, kissé féloldalasan a hát fölé hajlik. A mérsékelten hosszú lábak masszívak és egyenesek, a mancsok kicsik, a macskáéhoz hasonlóak.
Marmagasság:
– wolfspicc/keeshound: 49 cm +/- 6 cm
– nagyspicc: 46 cm +/- 4 cm
– középspicc: 34 cm +/- 4 cm
– kisspicc: 26 cm +/- 3 cm
– törpespicc/pomerániai: 20 cm +/- 2 cm
Bírom a pomikat, de számomra ők már kicsit felfújtak, nekem kisspitzem van. :)
Nekem is van kettő en nagyon szeretem ezt a fajtat nagyon szeretnivaloak es okosak ojanok mint egy kisbaba annyit kell veluk foglalkozni de itt megnezheted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!