A pomerániai törpespiccnel ez a teacup puppy valami külön ág vagy alfaj vagy minden pomerániait igy hívnak külföldön? Van valami magyar megfelelője?
A pomerániai az külföldön is pomeranian: ugyanaz a standard és még mindig egy méretet ír elő.
A teacup puppy az a szaporított, satnya, beteges, túl hamar leválasztott "mini" "szupermini" "extramini" kutyáknak felel meg. Magyarországgal ellentétben, vannak ilyen teacup szerencsétlenek eladására létre hozott weblapok. Érdemes csak annyit bepötyögni keresőbe "teacup puppy review" és megnézegetni mit írnak róluk. Ha egy picit keresgélsz, magyarul ugyanezeket a disznóságokat megtalálod: nem oltatták, beteg lett, parazitás volt, fejlődési rendellenessége volt, messze nem volt olyan idős, ahogy ígérték, stb.
A teacup rövid magyar megfelelője: csalás.
Hosszabban: Buta, hiszékeny emberek kihasználása és a pénzük lenyúlása.
Félreértetés ne essék nem akarok ilyen kutyat... Csak érdekelt
Amúgy nem igaz hogy a legkisebb mindig beteg meg stb. Nekem van mini yorkiem és tényleg picike de semmi baja nincs már 11 éves lesz kéz hónap múlva és olyan az egészsége mint egy 4 éves kutyának... Az orvos szerint is! Tehát ez a mini dolog nem mindig csalás
Hát nem tudom de az én kutyusom sokkal sokkal kisebb mint a standard.....
Ez nem szerencse. Én ismerek kb 15 akkora yorkiet mint az enyém és 15bol 8 kutyus 10 év felett van. A legidősebb most volt 14 éves ami azert elég szép kor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!