Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 10 hónapos törpe puli. Pedigre...

10 hónapos törpe puli. Pedigree konzervet kap. Mennyi idős korától kaphat pl denta stixet? (nincs rajta a zacskón).

Figyelt kérdés
ugyebár van kicsi és nagy kiszerelésben de mind 2 10kg +os azthiszem.. mégis milyn hasonló jutalomfalatot kaphat mostani korában? ehet már száraaztápot? (nagyon kezdő vagyok, bocsi:))
2010. jan. 30. 20:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, igen... Ha tanítani szeretnéd, a legjobb jutalomfalat az apróra vágott sajt, párizsi, virsli. Ezeket gyorsan lenyeli, míg a boltban jutalomfalat néven árult dolgok zöme száraz, ezért rágnia kell. Az az igazi, ha gyorsan bekapja, lenyeli, és már mehet is tovább az okítás. :)
2010. jan. 30. 22:35
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
4 hónapos kortól lehet adni nekik, rajta van a zacskóján:) van kistestű kutyáknak 10 kg alatt, és nagyobb testűeknek 10 kg felett:) száraztápot már 4-5 hetesen kínálgatnak a kiskutyáknak beáztatva... az a legjobb, ha száraztápot kap enni:)
2010. jan. 30. 23:50
 13/17 anonim ***** válasza:
87%
előző vagyok... természetesen lehet venni kölyök kutyáknak jutalomfalatot, rá van írva mindegyikre, hogy junior, vagy puppy, és hogy mennyi idős kortól eheti..fressnapfban is van egy csomó féle.. a denta stix tényleg fogtisztitó inkább mint jutifalat.
2010. jan. 30. 23:53
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de kicsit csiszolnék a dolgon. A denta stix-nek jó a reklámja és fogtisztító néven árulják, csak pont arra nem alkalmas. Mert a kutya kb. 2 perc alatt elintézi. Az igazi fogtisztítók azok a bizonyos szárított, préselt marhabőr műcsontok, amikkel akár 1-2 órán át elbíbelődnek a kutyák. Vagy az igazi velős csontok. A denta stix nassolni való, de fogtisztításra alkalmatlan. Én jutalomfalatnak adom, úgy, hogy apróra földarabolom.

Amúgy minden másban igazatok van. :) Csak azért írtam ide, hogy a kérdezőt se tévesszék meg a hülye reklámok és titeket sem. :)

2010. jan. 31. 10:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Kiváncsi lennék arra a törpe pulira. Képet nem tudsz feltölteni?
2010. jan. 31. 12:05
 16/17 A kérdező kommentje:
őőh eggyiknap csinálok, kösszi a segítséget!
2010. jan. 31. 20:21
 17/17 angela1981 válasza:

Szia!

Erdeklodnek hol vetted a torpe puli t?

Mert en mar vadaszom egy ideje.

Koszonom a valaszodat

2013. márc. 24. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!