10 hónapos törpe puli. Pedigree konzervet kap. Mennyi idős korától kaphat pl denta stixet? (nincs rajta a zacskón).
jólvan! örülök neki, h kezzdő vagyok, a kutyuist ismerőstől kaptam, vcalami puli féle, nem nő akorára mint 1 puli. bocs
nat akkor NEMTUDOM milyen fajta. de amint látod nagyon odafigyelek rá, azért is íírtam kia a a kérdést!
Szia! Mindenképp válts át a konzervről száraztápra, mivel a konzerv kb. 80%víz ezért semmi tápanyag nincs benne. Pedgigree,Chappy-t hanyagold, mert tele van szinezékkel, és különböző ízfokozókkal, és rengeteg gabonával. Ami már jobb tápok: Dog Chow, Happy Dog, Acana, Orijen, Eukanuba stb...
Jó kutyázást!
Úgy néz ki,mi például a Eukanuba Mediumnál maradunk.
A konzervet meg sem eszi a miénk,mindegy,milyen márkájú.Figyeljetek oda a Happy Doggal,a tápok összetétele úgy kezdődik,hogy KUKORICA!!!tehát ebből van benne legtöbb.
Szia!
Már kb 6 hetes korától ehetne száraztápot :)
Nyugodtan adj neki, sokkal táplálóbb. Én a Dog Chow-t ajánlom, alig drágább, mint a Pedigree, és sokkal egészségesebb. Olyan 5-600 Ft között van kilója. Vagy ha megteheted, akkor Acana, Dado, Orijen.... Ahogy a többiek is írták. Tudod, annál jobb egy táp, minél több hús van benne. És ha megnézed a Pedigree hátoldalán, tényleg nagyon minimálisat tartalmaz. A minimum úgy 20% lenne, de inkább 30, bár ezek a tápok azért már húzósabb árban vannak.
Szerintem a Denta Stixet kevered valamivel, mert az nem 10 kilós zsákokban van, hanem azt hiszem 3, vagy 5 db-os kis zacskókban, és az inkább fogtisztító, mint jutalomfalat, mert pár percig azért rágódik rajta a kutyus.
Amúgy nem akarlak elkeseríteni, de tényleg nincs olyan, hogy törpe puli. Valószínűleg keverék a kutyusod, de ezzel semmi baj nincsen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!