Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 10 hónapos törpe puli. Pedigre...

10 hónapos törpe puli. Pedigree konzervet kap. Mennyi idős korától kaphat pl denta stixet? (nincs rajta a zacskón).

Figyelt kérdés
ugyebár van kicsi és nagy kiszerelésben de mind 2 10kg +os azthiszem.. mégis milyn hasonló jutalomfalatot kaphat mostani korában? ehet már száraaztápot? (nagyon kezdő vagyok, bocsi:))
2010. jan. 30. 20:27
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
bocsii elírtam!!! 10 HETES!!
2010. jan. 30. 20:30
 2/17 anonim ***** válasza:
87%
Túlságosan kezdő vagy. Olyan hogy törpe puli, nincs...
2010. jan. 30. 20:31
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
És jobb lenne, ha nem konzervvel etetnéd, hanem száraz táppal, és abból sem pedigree-t, hanem valami jobb minőségűt, pl. happy dog minimum.
2010. jan. 30. 20:34
 4/17 A kérdező kommentje:

jólvan! örülök neki, h kezzdő vagyok, a kutyuist ismerőstől kaptam, vcalami puli féle, nem nő akorára mint 1 puli. bocs

nat akkor NEMTUDOM milyen fajta. de amint látod nagyon odafigyelek rá, azért is íírtam kia a a kérdést!

2010. jan. 30. 20:35
 5/17 A kérdező kommentje:
bocsi az előbbi elgépelésekért.
2010. jan. 30. 20:36
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Denta micsodát nyugodtan adhatsz neki, de jutalomfalatnak inkább valami kockára vágott sajtot vagy olcsóbb virslit, mert azok sokkal érdekesebbek a kutyának. Tápot ehet attól kezdve hogy tud enni. Csak ne pedigree-t, hanem legalább valami közepest.
2010. jan. 30. 20:38
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Mindenképp válts át a konzervről száraztápra, mivel a konzerv kb. 80%víz ezért semmi tápanyag nincs benne. Pedgigree,Chappy-t hanyagold, mert tele van szinezékkel, és különböző ízfokozókkal, és rengeteg gabonával. Ami már jobb tápok: Dog Chow, Happy Dog, Acana, Orijen, Eukanuba stb...

Jó kutyázást!

2010. jan. 30. 20:41
 8/17 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2010. jan. 30. 20:46
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Úgy néz ki,mi például a Eukanuba Mediumnál maradunk.

A konzervet meg sem eszi a miénk,mindegy,milyen márkájú.Figyeljetek oda a Happy Doggal,a tápok összetétele úgy kezdődik,hogy KUKORICA!!!tehát ebből van benne legtöbb.

2010. jan. 30. 20:50
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Már kb 6 hetes korától ehetne száraztápot :)

Nyugodtan adj neki, sokkal táplálóbb. Én a Dog Chow-t ajánlom, alig drágább, mint a Pedigree, és sokkal egészségesebb. Olyan 5-600 Ft között van kilója. Vagy ha megteheted, akkor Acana, Dado, Orijen.... Ahogy a többiek is írták. Tudod, annál jobb egy táp, minél több hús van benne. És ha megnézed a Pedigree hátoldalán, tényleg nagyon minimálisat tartalmaz. A minimum úgy 20% lenne, de inkább 30, bár ezek a tápok azért már húzósabb árban vannak.

Szerintem a Denta Stixet kevered valamivel, mert az nem 10 kilós zsákokban van, hanem azt hiszem 3, vagy 5 db-os kis zacskókban, és az inkább fogtisztító, mint jutalomfalat, mert pár percig azért rágódik rajta a kutyus.

Amúgy nem akarlak elkeseríteni, de tényleg nincs olyan, hogy törpe puli. Valószínűleg keverék a kutyusod, de ezzel semmi baj nincsen. :)

2010. jan. 30. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!