Ráijesztettem poénból a 2 hónapos labradoromra és azóta nem mer előjönni a kanapé mögül, mit csináljak?
Egyszer én is megijesztettem véletlenül a kutyánkat...Vagyis én átestem rajta (6 éves koromban, nem rég került hozzánk, fekete volt, nem szoktam meg, hogy van kutya futottam, ott feküdt, és konkrétan belerúgtam szerencsétlenbe, mondjuk ő négy éves volt, de utcáról fogtuk be, bántották, ezért alapból nem nagyon bízott az emberekben...:S), szegénykém utána elszaladt és került, de mindig vittem neki kaját (vagyis én adtam oda az ennivalót neki), letettem tőle bizonyos távolságban aztán odébbmentem...eleinte enni se akart, de amikor megéhezett, muszáj volt odamenni, hogy egyen...eleinte félve evett...Aztán én mindig egyre közelebb álltam meg a kajájától...Aztán pár hét alatt megszokta, hogy vagyok, nem került látványosan, de oda se jött...Aztán már hagyta, hogy megsimizzem, de magától továbbra se jött...kb egy hónapba telt, mire újra magától jött hozzám...
Szóval időt kell hagynod neki, és ne erőltesd rá magadat...(ja és bocsi, de szerintem is hülye vagy, amiért megijesztetted szegénykét...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!