Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ráijesztettem poénból a 2...

Ráijesztettem poénból a 2 hónapos labradoromra és azóta nem mer előjönni a kanapé mögül, mit csináljak?

Figyelt kérdés

2014. nov. 23. 13:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Oké, hogy szídtok, mint a bokrot, de mi ilyen helyzetben a megoldás??
2014. nov. 23. 14:54
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer én is megijesztettem véletlenül a kutyánkat...Vagyis én átestem rajta (6 éves koromban, nem rég került hozzánk, fekete volt, nem szoktam meg, hogy van kutya futottam, ott feküdt, és konkrétan belerúgtam szerencsétlenbe, mondjuk ő négy éves volt, de utcáról fogtuk be, bántották, ezért alapból nem nagyon bízott az emberekben...:S), szegénykém utána elszaladt és került, de mindig vittem neki kaját (vagyis én adtam oda az ennivalót neki), letettem tőle bizonyos távolságban aztán odébbmentem...eleinte enni se akart, de amikor megéhezett, muszáj volt odamenni, hogy egyen...eleinte félve evett...Aztán én mindig egyre közelebb álltam meg a kajájától...Aztán pár hét alatt megszokta, hogy vagyok, nem került látványosan, de oda se jött...Aztán már hagyta, hogy megsimizzem, de magától továbbra se jött...kb egy hónapba telt, mire újra magától jött hozzám...

Szóval időt kell hagynod neki, és ne erőltesd rá magadat...(ja és bocsi, de szerintem is hülye vagy, amiért megijesztetted szegénykét...)

2014. nov. 23. 15:15
 13/14 anonim ***** válasza:
91%
A legjobb az lenne, ha keresnél neki egy olyan gazdát, akinek nem az a szórakozás, hogy kölyök kutyákat stresszel, ijeszt halálra és tesz meg mindent, hogy bizonytalanok legyenek akár az egész életében...
2014. nov. 23. 21:46
 14/14 anonim ***** válasza:
86%
Utolso, van valami abban, amit mondasz. A kutya nagy esellyel orok eletere zajerzekeny lesz. Egy ilyen idiota nem erdemli meg a kutyat. Meg ha lehet gyereket se szulj, tegy egy szivesseget ezzel az emberisegnek.
2014. nov. 23. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!