Ráijesztettem viccböl a lovamra és erre ö felémrugott. Hogyan állitsam vissza a jó kapcsolatunkat?
Gyerekkorom ota lovagolok. Oar napja gondoltam, megviccelem a lovamat. Megijesztettem ugy, hol elougrottam a hata mogul es a kezemmel is felelmetes mozgasokat vegeztem. Erre a lovam felemrugott, szerencsere csak felemrugott, nem talalt el, mert tul messze alltam tole.
Hogyan allitsam vissza a jo kapcsolatomat a lovammal?
Koszonom a segitseget elore is!
Előbb gondolkozz, aztán cselekedj...
Mit gondoltál, a ló nevetni fog a "vicceden"?
Vette a lapot és ő is rád ijesztett... persze csak viccből.
Az a legközelebbi találkozásotokon kiderül mennyire maradt meg rossz emléknek a mutatványod, neked kellene ismerni a lovadat, mit lehet, és mit nem szabad tenni a közelében.
Most félsz a lótól, nem bízol benne? - ha igen lehetőleg ne mutasd ki, mert, ha rafinált meg is érzi.
Türelem és határozottság. (s gondolkozz el rajta, hogy érdemes-e ilyen vicceket előadni)
Őszintén: orvos látott már??????
Bammmeg, hogy nem vagy komplett, az jól látható. Viccből ráijeszteni a lóra, aki amúgy is ijedős, zsákmányállat. Gratulálok.
Kár hogy nem rúgott pofán. Semennyi tisztelet nincs benned a lovad iránt. Ajándékozd oda olyannak, aki lóhoz méltón fog vele bánni. Te pedig soha az életben ne menj se ló, se semmilyen más állat közelébe. Az ő érdekükben.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!