Mivel szeditek le a ruhátokról, bútorokról (kanapé, fotel), szőnyegről, kocsiülésről a kutyaszőrt?
"A porszívó nem szedi ki, semmi sem használ."
Így van. Aki kutyát tart, az szőrös. Ha naponta keféled, és naponta porszívózol, akkor is szőrös leszel, bár akkor kevésbé.
Lehet kapni ilyen bársonykefés porszívó fejet, az valamivel jobb, mint a sima porszívó, de azzal is melós. Én most nekiestem a kocsitakarításnak, és másfél órát küzdöttem. A leghatékonyabb megoldás a porszívó+körömkefe lett. Nem mondom, hogy tökéletes, de sokkal tisztább, mint volt :)
A ruhák kutyaszőrösek, a zoknikat külön mossuk, mert azok a legszőrösebbek, de igazából ugya a ruháktól a mosógép is szőrös. Ragasztóval, vagy olyan ragacsos hengerrel szoktam leszedegetni, ha olyan helyre megyek, ahova nagyon muszáj, amúgy meg pont nem izgat, hogy látszik rajtam, hogy kutyát tartok.
Bútorokra nem engedjük fel, így az ki van védve. Onnan csak a macskaszőrt kell kiszedni, de azt viszonylag jól szedi a porszívó.
Textilkefe a neve, a színe meg mindegy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!