Mivel szeditek le a ruhátokról, bútorokról (kanapé, fotel), szőnyegről, kocsiülésről a kutyaszőrt?
Figyelt kérdés
A porszívó nem szedi ki, semmi sem használ.2011. febr. 16. 22:05
11/13 anonim válasza:
12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!! Pontoztam.
Beagle kutyusom van, neki aztán eléggé hullik a szőre, akárhogy is fésülgetem. És ő sem mehet fel a kanapéra, de valahogy mégis tele van kutyaszőrrel az egész...
Egyébként néhány szőrszál nem zavarna, de mostanában annyira elkezdett hullani neki, hogy néha már a ruhám színe sem látszik... És a kocsiba néha ég a pofám amikor elviszünk valakit, és kutyaszőrből áll az ülés.
Már mindennel próbálkoztam... Kutyakefe, porszívó, vizes szivacs, ruhakefe, szőrkiszedő kefe. A leghatékonyabb az, amikor kézzel szedegetem ki a szőröket, de az meg túl hosszú.
Majd kipróbálom ezt a textilkefét, köszönöm az ötletet.
2011. febr. 17. 10:41
13/13 anonim válasza:
A kocsi hátsó ülésére leterítek egy olyan spéci ponyvát, ami kutyáknak való, és ha kiszáll, csak kirázom, később ki is mosom nem minden nap nyilván). Azért porszívózáskor így is akad némi kutyaszőr, de szerencsére az én kutyám nem nagyon hullatja a szőrét. Van amikor meg direkt rásegítek, hogy átfésülöm, ritkitófésűvel is, hogy kihúzza a kiesni készülő szálakat. Nincs is sok szőr a lakásban. A kanapéra is két kutyapokrócot cserélgetek, hogy kíméljem, amennyire csak lehet. Bár már lehet, hogy tök mindegy lenne, azok után, hogy kiharapott belőle egy darabot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!