Mit gondoltok erről a hirdetésről?
Figyelt kérdés
Gyönyörű kutya, semmi bajom nincs vele, se a többi keverékkel, nekem is keverékem van, de teli van az internet ingyen elvihető kutyákról, szerintem senki nem fizet 20.000 forintot érte... Szerintetek? (mondjuk nagyon régi hirdetés, de akkor is felháborított egy kicsit)
2010. jan. 29. 14:27
11/11 Akiteki válasza:
Számomra olyan szaga van a hirdetésnek, hogy azért nem kell neki, mert nem fajtatiszta. Marhája már akkor is tudhatta volna, mikor papírok nélkül vette. Akkor most mi is a baj vele? Hogy sznob a gazdi. Én is utálom az ilyet. A pénzkérdés csak hab a tortán. Én adtam örökbe törzskönyves kutyát papírokkal együtt ingyen. Örülök, hogy remek helye van és szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!