Mi a vélemény azokról a gazdákról akik smárolnak a kutyájukkal?
Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 07:44
21/24 anonim válasza:
Imádom a kutyáimat, de engem ne nyalogassanak. Az volt az első amiről leszoktattam őket. A kutya nyalja a hátsófelét is, akármilyen tiszta. A kezemmel meg úgy vagyok hogy zavar ha van rajta valami, piszkos vagy nyálas. Szerintem a kutyáim nem fognak belehalni hogy a szeretetüket máshogy fejezik ki. Vagyis én elég boldognak látom őket annak ellenére hogy nem nyalogathatnak. Ennyi, lehet lepontozni hogy milyen gonosz vagyok...
22/24 anonim válasza:
Én engedem, hogy megnyaljon, mert tudom, hogy tiszta. 3 éves és még soha semmilyen betegséget nem kaptam el tőle!
23/24 szszszigazi válasza:
Én imádom a kutyáimat! :) Engedem,hogy "puszit" adjanak,sőt én is adok nekik jó sokat és néha én kérek tőlük puszit.. :) Nem szégyellem,mert a szeretetüket fejezik ki és a kutyanyáltól meg nem undorodom ugyanis mindenkinek van,embernek-állatnak nyála. Állítom,hogy a kutyáim sokkal tisztábbak,mint némely ember és amúgy is az hogy mit nyal az megint más,mert ők nem fürdenek,hanem így tisztogatják magukat. És mindig megmosom a szájukat miután kint voltunk velük. Benti kutyák voltak mindig is. Azt nem értem,hogy miért tart valaki kutyát,amikor undorodik tőle és még meg sem akarja. Azokat viszont megértem akik nem engedik,mert nem mindenki enged meg bármit,vannak határok,szabályok. Ahány ház annyi szokás vagy hogy is van.. :D De azért pofon se kéne vágni ezért a kutyát. A smárolás viszont már részemről is elfogadhatatlan. Szegény kutyák. :/
24/24 szszszigazi válasza:
és még meg sem akarja simogatni*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!