Mi a vélemény azokról a gazdákról akik smárolnak a kutyájukkal?
"Nekem a kezemet szokta, volt, hogy váratlanul belenyalt az arcomba, de kapott egy kis pofont"
Hát erre nem volnék büszke a kutyánál a ragaszkodás jele, ezért megütni. Aki kutyát tart az legalább a természetes megnyilvánulásait ismerje. Nem kell közel hajolni hozzá és kész.
na igen. ha nem akarod, hogy megnyalja az arcot, ne hajolj annyira közel hozzá, hogy ezt meg tudja csinálni.
aki viszont még a kutya simogatásától is undorodik, az tényleg nem értem, hogy miért tart akkor kutyát...
Mi az orrunkat szoktuk összedugni, ez egyfajta üdvözlő szertartás a kutyám és énközöttem. Szeretne ő többet is, arcon nyalni, szájon nyalni, kinyalni a fülemet stb, de ezeket nem engedem, higiéniai okokból. Tudom, hogy csak a ragaszkodását fejezné ki vele, meg elismer ezzel falkavezérnek, de akkor sem. A csókot a férjem számára tartom fenn. :-)
Szegény, ostoba halivudi cicák, valamivel muszáj bekerülniük a bulvárhírekbe!
08:41 Vagyok. Sok analfabéta sz@rházi lepontozott, csak nem értem miért.
Szeretem a kutyáimat, rendben tartom, játszok velük, simogatom. Lehajolok hozzá, mivel ketten vannak megtudják osztani a figyelmem, és amelyiket épp nem simogatom, előfordul felugrik, és belenyal az arcomba.
Világosan leírtam, és leírták páran, hogy ez nem egészséges, én egy pofonnal jutalmazom.
A kezemet nyugodtan nyalogathatja, úgy is kutyázás után az első dolgom a kézmosás.
Az én kutyám nem papírból van, németjuhász és egy keverék, bírja a paskolást, a ráncigálást.
Az pedig a nevelés része, hogy nem nyalunk a gazdi pofájába.
Engem nem zavar,ha megnyalja azv arcomat,sőt még puszit is nyomok a képére.Kevésbé zavar,mintha pl.egy dohányzó vagy piaszagú pasit kéne megpuszilnom.
A smárolást viszont túlzásnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!