Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a vélemény azokról a...

Mi a vélemény azokról a gazdákról akik smárolnak a kutyájukkal?

Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 07:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
35%
Én úgy hallottam, hogy a kutyáknak úgymond igényük van arra, hogy olykor-olykor megnyalhassák a gazdát, pl. a kezét. Ugyanis ez jelzés a kutyának, hogy a gazda fogadja a szeretetét. Szóval, bár én is undorodom a kutya nyalakodásától, fél évente egyszer hagyom, hogy megnyalja a kezem. De attól idegbajt kapnék, ha a kutya az arcomat nyalná vagy... pfujj!
2010. jan. 28. 09:05
 12/24 anonim ***** válasza:
91%

"Nekem a kezemet szokta, volt, hogy váratlanul belenyalt az arcomba, de kapott egy kis pofont"

Hát erre nem volnék büszke a kutyánál a ragaszkodás jele, ezért megütni. Aki kutyát tart az legalább a természetes megnyilvánulásait ismerje. Nem kell közel hajolni hozzá és kész.

2010. jan. 28. 09:23
 13/24 anonim ***** válasza:
98%

na igen. ha nem akarod, hogy megnyalja az arcot, ne hajolj annyira közel hozzá, hogy ezt meg tudja csinálni.

aki viszont még a kutya simogatásától is undorodik, az tényleg nem értem, hogy miért tart akkor kutyát...

2010. jan. 28. 09:45
 14/24 A kérdező kommentje:
Azért mert a tv-ben láttam hogy a gazdag amerikában divat hogy a csajok rendesen lesmárolják nyelvel ezeket a kistestű dögöket mint pl. a chivava westie kitenyésztett kutyának hívott valamiket.Lehervadtam tőle.
2010. jan. 28. 09:59
 15/24 A kérdező kommentje:
(azt akartam írni hogy a gazdag csajok, bocsi)
2010. jan. 28. 10:01
 16/24 anonim ***** válasza:
77%

Mi az orrunkat szoktuk összedugni, ez egyfajta üdvözlő szertartás a kutyám és énközöttem. Szeretne ő többet is, arcon nyalni, szájon nyalni, kinyalni a fülemet stb, de ezeket nem engedem, higiéniai okokból. Tudom, hogy csak a ragaszkodását fejezné ki vele, meg elismer ezzel falkavezérnek, de akkor sem. A csókot a férjem számára tartom fenn. :-)

Szegény, ostoba halivudi cicák, valamivel muszáj bekerülniük a bulvárhírekbe!

2010. jan. 28. 11:17
 17/24 anonim ***** válasza:
68%
inkább smároljanak vele, mint üssék vágják... ha nekik így jó... áldásom rá! én lakásban tartom a kutyámat, biztos vagyok benne, hogy tisztább mint némelyik ember séta után tapimosás, popsitörlés:)... nem szoktunk smárolni, de ha megnyalja az arcomat, vagy a kezemet, nem kezdek el fújjogni, meg odaverni neki azért, mert kimutatja a szeretetét.az arcom megtörlöm egy fertőtlenítő arctisztitó kendővel, és uccu neki:) amúgy meg folyik víz a csapon:D... szánalmas az aki azt irta, hogy van egy 2hónapos kutyája, és més simogatni sem hajlandó.. nem értem minek vették szerencsétlent magukhoz...:((((
2010. jan. 28. 11:57
 18/24 anonim ***** válasza:
22%

08:41 Vagyok. Sok analfabéta sz@rházi lepontozott, csak nem értem miért.

Szeretem a kutyáimat, rendben tartom, játszok velük, simogatom. Lehajolok hozzá, mivel ketten vannak megtudják osztani a figyelmem, és amelyiket épp nem simogatom, előfordul felugrik, és belenyal az arcomba.

Világosan leírtam, és leírták páran, hogy ez nem egészséges, én egy pofonnal jutalmazom.

A kezemet nyugodtan nyalogathatja, úgy is kutyázás után az első dolgom a kézmosás.

Az én kutyám nem papírból van, németjuhász és egy keverék, bírja a paskolást, a ráncigálást.

Az pedig a nevelés része, hogy nem nyalunk a gazdi pofájába.

2010. jan. 28. 12:06
 19/24 anonim ***** válasza:
54%

Engem nem zavar,ha megnyalja azv arcomat,sőt még puszit is nyomok a képére.Kevésbé zavar,mintha pl.egy dohányzó vagy piaszagú pasit kéne megpuszilnom.

A smárolást viszont túlzásnak tartom.

2010. jan. 28. 12:33
 20/24 anonim ***** válasza:
79%
van egy kutryám, és imdom....de azt amikor megnyalja az arcom, nem szeretem, letörlöm és nem fogllkozom vele..viszont néha megszoktam puszilgatni...a nyleves, meg már nagyon durva..szerintem
2010. jan. 28. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!