Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tejmentes grízpor + kutyatejpó...

Tejmentes grízpor + kutyatejpótló vélemény?

Figyelt kérdés
Kutyatejpótlót adok a kicsinek csak túl híg volt így kellet valamivel sűrűsíteni ehhez bébi tápszert, tejmentes grízport használok(amibe kb hasonló mennyiségbe vannak jelent azok a vitaminok mint a kutyatejpótlóba). Ha esetleg van jobb ötletetek hogy mivel lehetne sűríteni szóljatok.:)

2011. okt. 30. 13:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
a tejpótlót állatpatikában vetted? Szerintem keverhetsz bele kukoricadarát vagy egyszerű grízt.
2011. okt. 30. 14:09
 2/13 anonim ***** válasza:
Nincs elég teje az anyakutyának? Miért kell pótlás? Nem rossz ez amit adsz, de tegyél még bele májtartalmú bébiételt is.
2011. okt. 30. 22:13
 3/13 A kérdező kommentje:
Igazából nincs anyja. A máj tartalmú bébi kaja akkor is kell ha kutyatej potló van benne? Nekem az orvos azt mondta ,hogy az bőven elég neki nem kell bele semmi pluszba.
2011. okt. 31. 10:34
 4/13 anonim ***** válasza:
51%
se a kecsketejnek se a Magyarországon kapható tapaszereknek nem elég magas az arginin tartalma (ezért kell mellé a bébi tápszer) Az angini hiánya okozhat a későbbiekben katarakta (szürkehályog ) megbetegedést.
2011. okt. 31. 12:40
 5/13 A kérdező kommentje:
ÉS ha csirke vagy sertés májat megfőzöm és belekeverem az is jó ?
2011. okt. 31. 13:47
 6/13 Akiteki ***** válasza:
100%
Ha Te vagy az, aki 1 hetesen találta, akkor már lehet vagy 3 hetes a kutyus. Vegyél jó minőségű tápot, öntsd le forrásban lévő vízzel. Mire szobahőmérsékletűre kihült, villával össze tudod törni. Nagy étvággyal fogja falni. Egy hét múlva már szárazon is adhatod neki, lesz annyi fogacskája, hogy elropogtatja.
2011. okt. 31. 14:07
 7/13 A kérdező kommentje:
Igen én vagyok köszi szépen :) Lehet, hogy sok hülyeséget kérdezek ,de életembe nemvolt még 6 hetesnél kisebb kutyám.
2011. okt. 31. 14:14
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha 1 hetesen találtad, és még él, akkor mindent jól csináltál:) Ügyes vagy. És persze mehet neki már a táp összetörve.
2011. okt. 31. 18:43
 9/13 Akiteki ***** válasza:
Most már tehetnél fel képet is róla, ha már ilyen szépen felnevelted. És mesélj még.
2011. nov. 2. 00:38
 10/13 A kérdező kommentje:
Akkor kezdem az elején Október 19 én találta barátnőm 5 társával egy vödörben Szegeden a vadaspark mellet. Természetesen elhozta a legkisebbet és a legvékonyabbat :)Azt mondták ott hogy nem több mint egy hetesek de az állatorvos azt mondta ,hogy maximum 2-3 naposak szóval kb október 16-17-én születhettek.Mos kb 2 és fél hetes jól van 450 gramm volt amikor hozzánk került most 850szóval kicsit meggömbölyödött szerencsére van pótmama is egy 12 éves tacsi keverék gondoskodik a tisztán tartásáról és az esti alvásról :) 2-3 óránként eszik változó hogy mennyit 30-60 gramm között mikor milyen kedve van . A kis fogai már érezhetőek , szeme is kinyílt bár még nem lát vele nagyon de a cumisüvegre egyből ráharap. Itt meg pár kép idő szerint sorba rakva :) [link]
2011. nov. 2. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!