Hogyan tudnám úgy tömbházlakásban tartani a kutyámat, hogy mindkettőnknek jó legyen?
Most még kertesházban lakom, de nemsokára egy kétszobán tömbházlakásba fogok költözni és persze jönne velem a kutyusom is. Ő egy közepes termetű beagle keverék. Nyugodt természetű, szinte egész nap lustálkodik, de séta közben nagyon aktív.
Arra gondoltam, hogy veszek egy kutyaketrecet és ameddig én távol lennék, addig ő a ketrecben lenne (sajnos 7-8 órát vagyok távol és nincs akit megkérhetnék h vigyázzon rá).
Azert gondoltam erre a megoldásra, mert mindenhol azt olvasom, hogy a kutyák szeretik a kutyaketrecet és szivesen vannak benne.
Persze reggel- délben- este séta lenne.
Szerintetek ez így jó lenne ?
Esetleg van más ötletetek ?
Ja és arra gondoltam, hogy már megvenném most a ketrecet és elkezdeném beleszoktatni, hogy ne legyen neki minden újdonság.
De ha azt mondjátok hogy nem kell, akkor lehet hogy igazatok van. ! :)
Utolsó: Én is erre gondoltam :)
Sajnos (ebből a szempontból sajnos, mert amúgy nem) az egész lakás fel van újítva, mert az ezelőtti bútorok már nagyon nagyon régiek és elavultak voltak, szinte már muszáj volt mindent kicserélni.
A ketreces donlgot ki fogja bírni a kutyám, sőt szeretni is fogja, és miután leszokott a rágásról, a távollétemben a nappalin kívül majd akárhova bemehet.
Köszi mindenkinek a választ!!
De még lehet írni. Az első válaszolón kívül mindenkinek ment a zöld kéz !! :)
Szia! Nálunk is boxba van szoktatva az eblet de nincs lezárva. Nem tartom több órára jó ötletnek. Viszont pont a bútorok miatt az előszobába és a közlekedőbe lehet, csinálunk egy kisajtót, a lakás többi részébe nem mehet. Így van kb 7-8 nm tere meg a box.
Ami szuper az a kartondoboz erős illatú (füstöltcsont pl.) Jutalomrágcsával kilyuggattva hogy kijöjjön az illat. Na ezzel annyira elvan hogy nagyon és nem kell ezreket költeni játékra amit úgyis meg fog unni!
A szomszédoknak kezdésnek kedveskednék sütivel és elmondanám, hogy az első pár hétbe lehet nyüszítés és ugatás kérem a türelmüket!
Remélem segítettem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!