Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet jó párkapcsolat úgy, hogy ritkán találkozunk, mindkettőnknek megvan a maga kis élete?
21 évesek vagyunk, mindketten komoly kapcsolatra vágyunk, később esetleg eljegyzés, összeköltözés, családalapítás, most viszont külön utakat járunk. Én kollégista vagyok Pesten, mert oda járok fősulira, ő pedig vidéken van, csak hétvégéken tudunk találkozni 1 napot, vagy néhány órára, esetleg ha jól alakulnak a dolgok akkor együtt is alszunk, de van olyan időszak, mikor két hétig nem is látjuk egymást. De ha itthon lennék sem tudnánk sokkal gyakrabban találkozni, mert ő elég elfoglalt. Sokat dolgozik, sok barátja van, kondizik, stb. Meg nekem is vannak hobbijaim, amik lefoglalnak a tanulás mellett. Tehát mindkettőnknek megvan a maga kis élete, elvagyunk egymás nélkül. Van olyan nap, mikor nem is keressük egymást (telón és facebookon sem). Ettől függetlenül mikor találkozunk, akkor jól elvagyunk és szeretgetjük egymást. :) Mit gondoltok, ez működhet így hosszabb távon? Ugyanis én 1 évig még Pesten tanulok, utána tudunk csak összeköltözni.
21/L
szerintem sem igazi kapcsolat az ilyen
nem sok értelme van
Ezt majd az idő és ti eldöntitek, hogy mennyire szeretitek egymást, mennyire vagytok kitartóak egymás mellett.
Barátom és köztem 200 km van, heti egy tali, ha nekem szünet van a suliban akkor egymáshoz megyünk, meg majdnem minden nap beszélünk neten. Ő 30, én pedig 24. Már 1 éve és 8 hónapja együtt vagyunk boldogan.
Úgyhogy szerintem működhet, de csak minden rajtatok múlik! :)
Sok sikert és boldogságot Nektek! :)
Véleményemet a távkapcsolatról egyetlen köpéssel kitudnám fejezni. 3 hónapja ért véget egy 1,5 évig tartó (táv)kapcsolatom. A barátnőm és köztem 250 km volt. Megoldottuk a találkozást 1-2 hetente mindig összehoztuk, az is előfordult, hogy ő volt itt egy hetet vagy épp fordítva. De hosszú távon nagyon felőröli a kapcsolatot a bizonytalanság, hogy vajon most hol lehet? vajon elmegy bulizni hétvégén? előbb beszéltem vele és a háttérben egy fickó hangját hallottam... ki a here lehet az a srác? és szép lassan kezd minden el.szódni... Persze nálunk más problémák is voltak, többek között hogy bő 10 év volt köztünk a barátnőm javára, bár a kor egyikőnket sem zavarta mégis egészen másképp áltunk az élet nagy dolgaihoz. Ellenben ha nem lett volna köztünk ekkora táv, szerintem még ma is együtt lennénk.
24/F
Nyilván igény kérdése. Ha ti így boldogok vagytok, akkor kapcsolat. Az más kérdés, hogy nekem ez így olyan lenne, mintha csak néha néha összejárnék valakivel dugni.
Fő a bizalom, kedves utolsó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!