Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy működik a kapcsolat ha csak ritkán találkoztok?
Figyelt kérdés
Barátom kamionos akar lenni, én nem szeretném. Ha 1-2 talán 3 hónapot nem látom, szerintetek ki bírom?
Van valakinek még kamionos barátja?
2013. ápr. 29. 06:38
1/5 Christiano Ronaldo válasza:
Bizonytalanságot, onnantól meg szépen lassan(?) féltékenységet szül a távkapcsolat, az meg tönkre teszi az egészet.
Mondják, hogy van kivétel, lehet, hogy igazuk is van, de azoknak a nagy része is színjáték szerintem.
Viszont ha tényleg nem tud más munkát szerezni, és csak így tud pénzt keresni, akkor nem teheted meg, hogy megakadályozod, az ezerszer gázabb, mint egy féltékeny barátnő.
Engedd a párodat, és imádkozz, vagy mit tudomén.
2/5 A kérdező kommentje:
Igazábol még 2helyen is dolgozik, és én sem értem miért akar kamionozni, van miből megéljen, de ő ugy is kamionozni akar, barátja is kamonozik és ő is régóta hosszu párkapcs.-ban van
2013. ápr. 29. 13:41
3/5 anonim válasza:
Ha két ember szereti egymást akkor nem számít a távolság. Nyugodj meg kifogod bírni. És lehet,hogy nem a pénz miatt akar kamionozni. Lehet,még sokkal jobb lesz ha ritkábban látod. Gondolj csak bele.:) Ha hazajön..
4/5 anonim válasza:
Ha máris problémát jelent, nehéz lesz. A fantáziád működni fog, jogosan, vagy jogtalanul, kimonva, vagy kimondottalanul vádolni fogod. Átmeneti időszaknak jó, családot alapítani ilyen kezdéssel meg sem kell próbálni!
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!