Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Valaki magyarázza el nekem,...

Valaki magyarázza el nekem, mégis mit lehet szeretni egy mopszon?

Figyelt kérdés

A pofájuk olyan, mintha hozzájuk vágtak volna egy serpenyőt, horkolnak, röfögnek, csúnyák, ha sokat futnak fuldokolni kezdenek, mert persze attól a lapos orruktól levegőt sem kapnak...

Több ismerősömnek is mopsza van, még csak intelligensnek sem mondanám őket. Túltenyésztett korcsok, mostanában mégis olyan elterjedté váltak...

Miért?

(oké, elnézést kérek a mopsztartóktól/szeretőktől. de nekem most betelt a pohár.)

2014. nov. 1. 01:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
A francia bulldoggal is így vagy?
2014. nov. 18. 19:31
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mopszom van és imádom. Nem fogom neked megmagyarázni, hogy miért, mert nem tűnsz valami intelligens embernek. Az viszont, amit az egyik válaszoló írt, akinek szintén mopsza van, miszerint gyerek mellé nem való, nagy butaság. Nekünk egy 2,5 éves mellett van a mopszunk és ennél gyerekszeretőbb fajta nem nagyon van. Első perctől (mióta a fiunk megszületett) együtt vannak, nyilván egy 2,5 éves mellett volt már minden (farokhúzás, szempiszkálás, ráütés stb.) de soha még csak rá sem morgott a gyerekre.
2014. nov. 19. 09:33
 23/24 anonim ***** válasza:
Biztos téged is szeret valaki a hülyeséged ellenére :D
2014. nov. 26. 00:51
 24/24 anonim válasza:
Az a patkány aki ilyet ir!!!
2017. szept. 22. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!