Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kertes házban kutyatartás...

Kertes házban kutyatartás szabályai?

Figyelt kérdés
Az utcán sétálva egyszer csak egy nyitott kapuval néztem szembe meg egy 50kg-os németjuhásszal.Kicsit nagyon megijedtem bekiabáltam az udvarba hogy csukjak be a kaput.Ezek után a kutya gazdája kijött és majdnem letépte a fejem. Az volt a véleménye hogy a törvény nem írja elő hogy neki csukva kell lenni a kapujának és a kutyája nagyon jól nevelt. Mik a törvények és hol találom meg a neten. Előre is köszönöm.

2014. okt. 23. 15:20
1 2
 11/15 Szilvi & Argos ***** válasza:

Ha a kutya ugyan nyitott kapunál, de a gazdi felügyelete mellett volt az udvarban, ÉS nem ment ki, az nem törvénytelen :)

Azt kell biztosítani, hogy felügyelet nélkül se hagyja el a telket. Gondolom akkor bezárják a kaput

2014. okt. 25. 20:40
 12/15 A kérdező kommentje:
A gazdi a házban volt én kiabáltam be neki az után jött ki.A kutya felügyelet nélkül volt.
2014. okt. 25. 23:18
 13/15 anonim ***** válasza:

Figyelj! Toppogj be az önkormányzathoz, aztán jelentsd fel.

Úgyis ezt akarod.

Majd ők megmondják a témába vágó törvényeket.

2014. okt. 25. 23:57
 14/15 anonim ***** válasza:
58%

Te nem érted meg hogy nincs igazad?? Ennyire unalmas az életed hogy mások alá kell kavarni? Az a kutya SEMMIT nem ártott neked, illetve te magad vallottad be hogy nem értesz a kutyákhoz. Már nem a kommunizmusban élünk, hogy azért is feljelentgessük egymást ha a szomszéd akkorát fingott hogy áthallatszott hozzátok.

Az az ember nem ártott neked, nem kell jogokat meg törvényeket keresgélned.

2014. okt. 25. 23:59
 15/15 A kérdező kommentje:

Így hogy mondod most már értem hogy nincs igazam.

Megígérem nem foglalkozok azokkal az ostoba törvényekkel.

Nem történt semmi baj. Megyek más irányba.

Köszönöm a véleményeket.

Cogito ergo sum

2014. okt. 26. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!