Mikor kezd és milyen gyakran tüzel a Basset Hound szuka, mik a 'jelei'? Mikor pároztatható, mennyi ideig vemhes? Kell-e segítség neki az ellésnél?
Még mindennek előtte állunk, időben szeretnék tájékozódni..
Még néhány kérdés: Mivel célszerű táplálni (táp, és maradék) a vemhes kutyust és utána a piciket?
"amit ti nem is akartok rászánni" - ezt te most honnan veszed??? Ugyan honnan tudod, hogy mennyi pénzem és időm van a kutyámra?
Megnyugtatlak, nem küzdök anyagi problémákkal és bármit meg tudok adni a kutyámnak, amire csak szüksége van-lesz (minőségi táp, szükséges orvosi kezelés, játék, gondoskodás, SZERETET) Utóbbi belőled nyilván hiányzik :D
Az én kutyámat nem kell sajnálni!!
Azt ígértem, hogy befejezem, de egy ismerősöm, aki szintén kutyacsonkító, bírálta a hsz-omat. Tetszett az utolsó válaszod, hogy az illetőből hiányzik a Szeretet. Ez így van. Ezek lelki nyomoroncok, remélem ezek ellen is születik valami törvény, és eltiltják őket a kutyatartástól.
Ennyit a hülyékről. Szívesen beszélgetnék veled privátban, 2 hónapja születtek kiskutyáim / Basset/
Imádom őket:)
Most nyilván megkapjuk, hogy "mocskos szaporítók vagyunk" De jusson eszedbe egy kínai közmondás: " Ha egy hitvány ember megsért, az épp olyan felemelő érzés, mint amikor egy becsületes ember megdícsér" :)
Üdv: retrospektíve
A kutyacsonkító vagyok! :D Haggyad mán magadat Retrospektíve, te meg azzal csonkítottad meg a szukádat, hogy leelletted, mégis a hozzáértésed következtében meghalt a 9-ből 6 kölyök, majdnem a szukád is ráment és őt is ki kellett pakolni végül! :D Az én kutyám legalább ettől meg lett kímélve és anélkül lett kipakolva, hogy leszívta volna a vemhesség és a szoptatás. :)
Ez is érdekes arány, hozzáértő tenyésztőknél is megesik, hogy pusztul el kiskutya, de kicsit más arányban, nem 9-ből 6!!!
Gratulálok, szép munka volt! Ezért aztán megérte szerencsétlen szukádnak átélni az "anyaság örömét"!
Tisztelt Modi, bocs az OFF-ért, de láthatod, nem én kezdtem.Személyes érintettség miatt válaszolnom kellett.
Kedves kérdező! Most megjelent Juhász Katalin tollából egy minden ismeretet tartalmazó könyv a Bassetekről, érdemes megvenni.
Szégyelljétek magatokat mindannyian.
Tudtommal azért hozták létre ezt az oldalt, hogy az ember segítséget kérhessen, ti meg mint az ,,állatok" (akikre amúgy nem is igaz ez a ,,mondás") úgy viselkedtek.
Egy normális kérdésre miért nem lehet normális választ adni?
A kérdező fele:
Sajnos én nem vagyok tájékozott ezekben az ügyekben, de remélem sikerrel jártatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!