Terhesség jelei? Ezek azok? Segítség!
December közepe felé a barátommal megszakítással szexeltünk 2szer! Aztán most nem jött meg a menstruációm!Igaz nekem rendszertelen!Állandó éhség érzetem van,szúr a petefészkem viszont reggeli rosszullétem nincs!Csináltam tesztet 3 nappal ezelőtt igaz este de negatv lett!!Ugyanis nem élvezett belém...mert mikor kivette még csak akkor ment el!
Lehetséges, hogy csak bemesélem magamnak,hogy terhes vagyok???
Nagyon kétségbe vagyok esve!!!Légyszi ne hurrogjatok le!!!! :(:(
A lelkiismereted, bár csak utólag, egész jól működik. Elég kicsi az esély arra, hogy teherbe estél, de ebből a szempontból ez mindegy, mert ha csak 1 % és mégis az jön be, akkor szívás. Várj egy hetet és tesztelj reggel, elvileg akkor már jó nagy adag hcgnek kellene lennie a szervezetedben, ha terhes vagy.
A tanulságot viszont mindenképp vond le, ezzel a módszerrel csak akkor jó élni, ha nem gond az sem, ha mégis lesz baba, de elvileg csak később akar a pár.
Amúgy elég sokan vannak akiknek semmilyen tünetük nincs, tehát ha nincs jel, az sem biztosít semmire.
Én az elöváladéktól lettem terhes,szóval simán teherbe lehet esni megszakitásos módszerrel!
Nekem ugyanezek voltak a tüneteim a terhességemkor amik neked és nekem se volt reggeli rosszullétem.
szerintem menj el nőgyógyászhoz vagy 1 hét múlva reggeli vizeletből csinálj tesztet,de szerintem az a legbiztosabb ha a doki megnéz ultrahangon,mert lehet méhenkivüli terhesség is és lehet más betegséged is,pl petefészek gyulladás.
drukkolok,hogy ne legyen terhesség.
Hány éves vagy ?Őszinén :)( Nem lehurrogni akarlak csak kiváncsivagyoko :) )
Csak azért kérdezem mert nem csak attol lehetsz terhes ha beléd élvez. az teljesen mindegy..:)
Hány éves vagy ?Őszinén :)( Nem lehurrogni akarlak csak kiváncsivagyoko :) )
Csak azért kérdezem mert nem csak attol lehetsz terhes ha beléd élvez.:)
Pont tegnap volt erről cikk az indexen... (amit persze nem kell készpénznek venni):
"A Conception magazin júniusi számában arról ír, hogy a legújabb kutatások szerint terhességmegelőzés szempontjából nincs lényeges különbség a gumihasználat és a megszakított közösülés között. Míg hirtelen kirántás esetén 18 százalék a teherbe esés valószínűsége, a gumihasználatnál ez mindössze egy százalékkal kevesebb. Azért a HIV ellen még mindig jobb az óvszer."
Szóval lehetsz akár terhes is, de ne parázz, hanem tesztelj szorgosan, és hidd el, amit mutat.
Meglehet...olvasd el a cikket :D
Am. ne boncolgassuk ezt a gumis nem gumis témát...ne menjünk bele másba pls :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!