Ez nem kegyetlenség a kutyával szemben? Mert a makacssága megmaradt.
Kérdező, téged addig éheztetnélek, amíg meg nem eszed a számodra legundorítóbb ételt.
Csak hogy el ne legyél kényeztetve...
egy nap éhezés után szerintem mindenki megeszi neki a legundorítóbb kaját
itt nem erről van szó oncigitó
a kutya nem érez ízeket, szóval össze sem lehet hasonlítani amit írtál
és ez nem elkényeztetés kérdése, hanem inkább rangsorvita
Hogy a kutya érez-e ízt, az ugyanolyan bizonytalan, minthogy lát-e színeket. Ebben nem egyezik a szakemberek véleménye sem.
Azon kívül vannak kaják, amik kifejezetten nem jók a kutyának, valamint vannak olyanok, amik adott esetben valamiért nem jók.
Az pedig, hogy maradékot kap, bizonyíték arra, hogy nem a kutya egészsége a fő szempont.
Ezt a kutyát nem hogy nem kényeztetik, hanem elhanyagolják.
Még valami.
Egy egészséges és stabil kutya imád enni. Bármit.
Itt valami más van a háttérben.
Meggyőződésem, hogy nem kutyának való kaját kap. Pl. hüvelyesek, krumpli, stb. nem való kutyának. Az emésztése más mint az emberé.
Egy kis termetű kutyától sajnálni a rendes kutyakaját - szerintem ez önzés.
Ismétlem, ez a kutya nagyon el lehet hanyagolva fizikailag is és szellemileg is.
Talán nem kap annyi törődést a kérdező kutyája, mint egy panelban élő, vagy akivel éjjel nappal együtt vannak. De kaja terén nem hinném, hogy a kérdező elhanyagolná.
Kérdezőnek azért azt tanácsolnám ( bár a vita miatt már lehet nem is olvassa ), hogy vedd figyelembe a kutya élet korát. Keményet lehetőleg ne adj neki, meg a csírke csontot is lehetőleg hanyagolni kellene ( ha kap ).
És ami a legfontosabb, nem jó dolog elötte hagyni az ételt, és ezt nem a rangsor miatt mondom. Biztos, hogy hallagat rád és szó fogadó kutya. Csak próbáld ki:
Egész nap látod magad elött a rántott húst, és másnap is meg másnap is, biztos vagyok benne, hogy bele se ütöd az orrod. Én azt tenném, hogy elé rakom, várok tíz percet. Ha annyi idő alatt nem eszi meg akkor elveszem, hidegre rakom, hogy ne romoljon meg, majd másnap elé teszem megint ugyan így.
Szerintem egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!