Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Családi okok miatt meg kell...

Családi okok miatt meg kell válnom 3 éves Amstaff szuka kutyusomtól! Hol találhatnék neki szerető családot aki lehetőleg kertes házban lakik!?

Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm!
2010. jan. 21. 19:21
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
6%

20:50

Még jó,hogy vannak ilyen okos emberek a Földön,mert különben mi lenne az emberiséggel!

Gratuálok neked!IQ bajnok...........

2010. jan. 25. 13:34
 52/56 anonim ***** válasza:
49%
mert felelősségteljesen gondolkodik??? mindenkinek így kéne, és akkor nem lenne annyi gazdátlan állat... hasonló véleményem van nekem is...
2010. jan. 25. 14:40
 53/56 anonim ***** válasza:
67%
13.34: Most komolyan azért szólsz le, mert nem döntök mérlegelés nélkül, és nem teszek ki egy állatot (aki szeret és feltételezzük h én is szeretem) annak, h több együtt eltöltött év után el kelljen ajándékoznom egy másik családhoz?? Nah ne már.... Vagy ha igen akkor már értem miért tart ott ez az ország ahol. Mert gondolkodni bűn. Hát eljutottunk idáig is.
2010. jan. 25. 16:05
 54/56 anonim ***** válasza:
9%

Ezt nem hiszem el,milyen emberek vannak itt!

Azért mert én annó vettem egy kutyát,tizenakárhány éve,és bérházi lakásban tartom,gondozom,kabátban sétáltatom,rendszeresen elhordom állatorvoshoz,és a család jogos tagjának tekintem,még én vagyok a hülye,mert azt mondom,hogy könnyebb lenne,ha nem lenne.

Nektek van kutyátok?Tudjátok mekkora felelősség?

Gyerek mellett tudjátok milyen nehéz?

És igen,bocsi a kutyát 18 évesen vettem,és még nem gondolkodtam a gyereken,cak azt tudtam,hogy kell valaki,akit babusgathatok.Az a valaki ma ugyanúgy megvan,és mindent megtennék érte.Olyan jó,hogy ismeretleneül így le tudjátok szólni az embert!

Sok okos,aki fogadok,nem is tudja,miről beszél!!!!

Meggondolom,hogy nyáron kivigyem-e gyerekeimet a srtandra,mert mi lesz a kutyával bezárva egész nap?ki viszi le délben?STb.A nyaralásról már nem is beszélek.

Ha baja van,rohanok vele a dokihoz,ráköltöm a kezelésre a fél fizetésem,a fényképe kint van a hütön,hütömágnesként,én vagyok a rossz?

Máskülönben,ha nem vettétek volna észre,a kérdésinditó nem én vagyok,csak annyit mondtam,hogy ne bántsátok,mert meghozott egy döntést!

Ennyi agyatlan egy rakáson...........

2010. jan. 25. 18:03
 55/56 anonim ***** válasza:
49%
természetesen van kutyám...és rengeteg olyan barátom, aki kicsi baba mellett tart kutyát, de egyik sem mondta, hogy bár ne lenne, minek kellett... van egy barátnőm, két kutyája van meg három gyereke...azt mondta, hogy a kutyáit annyira szereti mint a gyerekeit... :))) neki nem teher az 5 gyerek...
2010. jan. 25. 19:22
 56/56 anonim ***** válasza:
48%
Most már annyit nem érdemeltek,hogy reagáljak ezekre!
2010. jan. 26. 09:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!