Családi okok miatt meg kell válnom 3 éves Amstaff szuka kutyusomtól! Hol találhatnék neki szerető családot aki lehetőleg kertes házban lakik!?
20:50
Még jó,hogy vannak ilyen okos emberek a Földön,mert különben mi lenne az emberiséggel!
Gratuálok neked!IQ bajnok...........
Ezt nem hiszem el,milyen emberek vannak itt!
Azért mert én annó vettem egy kutyát,tizenakárhány éve,és bérházi lakásban tartom,gondozom,kabátban sétáltatom,rendszeresen elhordom állatorvoshoz,és a család jogos tagjának tekintem,még én vagyok a hülye,mert azt mondom,hogy könnyebb lenne,ha nem lenne.
Nektek van kutyátok?Tudjátok mekkora felelősség?
Gyerek mellett tudjátok milyen nehéz?
És igen,bocsi a kutyát 18 évesen vettem,és még nem gondolkodtam a gyereken,cak azt tudtam,hogy kell valaki,akit babusgathatok.Az a valaki ma ugyanúgy megvan,és mindent megtennék érte.Olyan jó,hogy ismeretleneül így le tudjátok szólni az embert!
Sok okos,aki fogadok,nem is tudja,miről beszél!!!!
Meggondolom,hogy nyáron kivigyem-e gyerekeimet a srtandra,mert mi lesz a kutyával bezárva egész nap?ki viszi le délben?STb.A nyaralásról már nem is beszélek.
Ha baja van,rohanok vele a dokihoz,ráköltöm a kezelésre a fél fizetésem,a fényképe kint van a hütön,hütömágnesként,én vagyok a rossz?
Máskülönben,ha nem vettétek volna észre,a kérdésinditó nem én vagyok,csak annyit mondtam,hogy ne bántsátok,mert meghozott egy döntést!
Ennyi agyatlan egy rakáson...........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!