Mennyi idősen engedjen be?
Figyelt kérdés
Van egy foxterrier kutyám és érdekelne hogy milyen idősen engedhetem be róka kotorékba? Vadászok vagyunk szoval oltásokat mellözük...2010. jan. 21. 18:01
1/9 anonim válasza:
"Vadászok vagyunk szoval oltásokat mellözük..." Szegény kutya. Miért nem oltjátok be? Én ismerek juhászokat is, ők is oltják a kutyájukat. Az nem valami felesleges divatcucc, mint berni pásztoron a kötött ruha. Ha van arra mód, hogy megvédjétek a betegségektől, miért nem véditek meg?
2/9 anonim válasza:
Ha tényleg vadász lennél akkor tudnád a kérdésre a választ.
3/9 anonim válasza:
1-nek sztem az oltások az nem úgy h szuri hanem a sok idióta komment.
Sztem minél korábban,had szokja.
5/9 anonim válasza:
Szerintem előbb szerezze meg a kutya a munkavizsgát, majd utána már jobban tudni fogja a dolgát.
Megvan neki egyáltalán?
6/9 anonim válasza:
Sztem az nem sok kutyának van meg.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen jol mondja az oltásokat nem a szurinak értettem.. hanem ugy ahogy mondta! Amugy minden oltás megvan neki persze ez alap!! :) Munkavizsgája nincsen nem is lessz nem törzskönyves. És olyan kutyáknak nem lehet! Amugy meg minden vadásznak /szinte/ tkv.nélküli kotorék kutyája van és mégis jol megy kotorékba.. De a kérdésemre a választ még nem adtatok meg :(
2010. jan. 21. 20:40
8/9 RastaMama válasza:
kérdezősködj a kis vadász cimbijeidtől...
9/9 anonim válasza:
én írtam már, minél korábban annál jobb! én is vadász családból vok igaz nekünk nem kotorék kutyáink vannak hanem vizslák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!