Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kezdő kutyás vagyok és benti...

Kezdő kutyás vagyok és benti tartásra veszek egy pumit (pénteken megyek érte,6 hetes de már az anyja nem engedi szopni a kicsiket mert kinőtt a foguk és fáj neki, szóval elhozható már), mikre figyeljek majd oda?

Figyelt kérdés
napi 2 órát fogok tudni vele foglalkozni vagy hétvégente sokszor még többet is az elegendő lesz neki? Nem szeretném, hogy rossz nevelést kapjon és hogy megkeserítse az életünket (mert egy rossz nevelésű kutya megtudja szerintem). Mire érdemes figyelni, mit érdemes tudnom erről a kutyáról? semmilyen oltást nem kapott, az lesz az első dolgom, hogy hétfőn viszem is majd az orvoshoz. Szerető családba lesz, de bentre mennyire való ha rendesen kifárasztom és tanítom akkor nem lesz vele gondom?
2014. szept. 28. 20:29
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Végül megszerezted?:)
2014. okt. 4. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!