Kutyának és anyjának lehet kölyke? Ugye nem?
Figyelt kérdés
A suli mellett van egy kereskedés,vagy nem is tudom mi,és ott van 2 kutya.Olyasmik mint az amerikai buldog csak kisebb,nem jut eszembe milyen fajta :/ mind a kettő be volt zárva egy kennelbe, és ma,hogy is mondjam..Kifejezték a szeretetüket.De én úgy tudtam hogy ők anya és "fia",de ezek után kicsit elbizonytalanodtam.Most akkor hogy van ez?Ugye nem lehet kölykük?Nem akarok beleszólni de nem igazán tetszene ha ott kiskutyák lennének akiket mindenféle jött-mentnek eladogatnak. (a helyszínt nem mondanám el)2013. nov. 6. 14:41
1/4 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Minden emlősnél lehet anyának és fiának utódja. Az más kérdés, hogy genetikai szempontból nem szerencsés.
3/4 anonim válasza:
Lehet,és várhatóan selejt kutyák lesznek,betegségekkel,sőt,sok esetben még a 4 lábuk sem fejlődik ki,az egyik csökevényes,vagy ép vakon,süketen születnek...Fel lehetne jelenteni őket nyugodt szívvel,mert ez állatkínzás.
4/4 A kérdező kommentje:
Bár most hogy így elgondolkoztam nem is biztos hogy anya-kölyök mert a kiskutyát külön hozták.Akkor bocsi,mindegy,de már úgy tudom intézkedtek a gazdái ez ügyben.
2013. nov. 6. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!