Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kezdő kutyás vagyok és benti...

Kezdő kutyás vagyok és benti tartásra veszek egy pumit (pénteken megyek érte,6 hetes de már az anyja nem engedi szopni a kicsiket mert kinőtt a foguk és fáj neki, szóval elhozható már), mikre figyeljek majd oda?

Figyelt kérdés
napi 2 órát fogok tudni vele foglalkozni vagy hétvégente sokszor még többet is az elegendő lesz neki? Nem szeretném, hogy rossz nevelést kapjon és hogy megkeserítse az életünket (mert egy rossz nevelésű kutya megtudja szerintem). Mire érdemes figyelni, mit érdemes tudnom erről a kutyáról? semmilyen oltást nem kapott, az lesz az első dolgom, hogy hétfőn viszem is majd az orvoshoz. Szerető családba lesz, de bentre mennyire való ha rendesen kifárasztom és tanítom akkor nem lesz vele gondom?
2014. szept. 28. 20:29
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
10%
Én támogatlak. Mi is hírdetésből választottunk foxit igaz oltással de tökéletes kutya. Ha elmész és látod hogy a szülők egészségesek akkor megfelelő tisztítással és oltással megelőzhetsz bármit. Én ráadásul ugy hozattam is má ilyen oldalról shar peit oltás nélkül és nincs semmi baja. A szülőket se láttam de engem nem érdekelt. Hozdd el onnan nyugodtan főleg ha minden megtekinthető a környéken. Mi 9 hetesen hoztuk a 6 még tényleg kevés még várj vele egy hetet minimum:-) Cukik a kutyák de vigyázz velük,mert a 2 óra nem biztos hogy elég lesz a lakásba és aztán a fejedre nő. Én úgy oldottam meg a rossz kutya kérdést hogy a foxi mellé shar peit hozattam és remek ötlet volt. :-)
2014. szept. 28. 23:08
 22/31 anonim ***** válasza:
81%

Utolsó,attól,hogy neked kétszer szerencséd volt,még nem garancia,hogy másnak is az lesz.

Én meg nagyon sok olyat ismerek,aki hasonló helyzetben megszívta a szaporított kutyával.

2014. szept. 28. 23:37
 23/31 sippara ***** válasza:
88%

Utolsó, SÍRVA KÖNYÖRGÖK, holnap reggel rohanj be az egyetemre, életed végéig pénzelnek, ha tényleg kiderül, hogy te ránézésre megmondod mindazt egy kutyáról, amire más idióták tíz- és százezreket költenek! NE HAGYD ELVESZNI A TEHETSÉGED!!!

Kérdező:

Egy kölyök kutya normális felnevelése sem jön ki tízezer forintból. Lehet találgatni, mit hagytak ki, hogy ilyen olcsón még hasznuk is legyen rajta. Ha tízezer forintod van egy kutyára, akkor ne akarj fajtatisztát - Audit, Ferrarit sem kapsz kétszázezer forintért, nem is vennéd meg, mert nem vagy idióta. Akkor amint egy ÉLŐLÉNY egészségéről, életéről, biztonságáról van szó, miért vagy idióta?

2014. szept. 29. 01:12
 24/31 sippara ***** válasza:
100%
Bocs, nem utolsó, #21.
2014. szept. 29. 01:13
 25/31 anonim ***** válasza:
12%
De ezt most ugye csak ironikusan irtad?:D
2014. szept. 29. 06:52
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem... -.-"
2014. szept. 29. 07:44
 27/31 anonim ***** válasza:
89%
21! Te vmi őstehetség lehetsz. Tartási körülményből megmondod, h van-3 esély DP-re, PRA-ra, cataractara, stb. Ezek másoknak súlyos pénzekért derül ki, de te kinézetre megmondod. Bravo!
2014. szept. 29. 08:35
 28/31 anonim ***** válasza:
89%
Vannak normális kennelek, azaz tenyésztők, szerencsére a magyar fajták olcsók, igaz, nem 10.000 lesz, de nem is 100.000. Hidd el, megéri! Egy kompletten "felszerelt", jó idegzetű kutyát fogsz kapni és útbaigazítást már mailben is kaphatsz, hogy hogyan fáraszd majd le. Sok sikert!
2014. szept. 29. 09:26
 29/31 anonim ***** válasza:
A hirdetésben az áll hogy okt. 10 után vihető. Akkor hány hetesek lesznek már? És te mikor viszed? Nem szabad még 6 hetesen elhozni..
2014. szept. 29. 14:47
 30/31 anonim ***** válasza:

Már az első két szónál levágtam, hogy ez egy szaporító.

Fajtatiszta egy szó. Attól, hogy a szülők törzskönyvesek, a kölykök nem minősülnek annak. És mivel is bizonyítja az igazát?

És az meg, hogy az anya nem engedi szoptatni őket, nem egyenlő azzal, hogy elhozható,ugyanis ez törvénytelen. 8 hetes kortól hozhatóak el, a keverékek is! És a kan miért kerül többe, mint a szuka? Garanciát és számlát kapsz a kutyáról?

Nekem biztos lenne egy halom kérdésem, főleg mert 10-15 évre választok magam mellé egy társat, akit nem 2-3 év után akarok eltemetni.

A kérdésedre válaszolva: napi 2 óra KEVÉS egy puminak. Ez egy terelőkutya, legalább a duplája kell ahhoz, hogy lefáraszd. Ha rendesen lefárasztod, tanítod - esetleg elviheted terelni is, vagy valamilyen kutyás sportra -, akkor nem lesz gondod vele.

2014. szept. 29. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!