Kezdő kutyás vagyok és benti tartásra veszek egy pumit (pénteken megyek érte,6 hetes de már az anyja nem engedi szopni a kicsiket mert kinőtt a foguk és fáj neki, szóval elhozható már), mikre figyeljek majd oda?
Utolsó,attól,hogy neked kétszer szerencséd volt,még nem garancia,hogy másnak is az lesz.
Én meg nagyon sok olyat ismerek,aki hasonló helyzetben megszívta a szaporított kutyával.
Utolsó, SÍRVA KÖNYÖRGÖK, holnap reggel rohanj be az egyetemre, életed végéig pénzelnek, ha tényleg kiderül, hogy te ránézésre megmondod mindazt egy kutyáról, amire más idióták tíz- és százezreket költenek! NE HAGYD ELVESZNI A TEHETSÉGED!!!
Kérdező:
Egy kölyök kutya normális felnevelése sem jön ki tízezer forintból. Lehet találgatni, mit hagytak ki, hogy ilyen olcsón még hasznuk is legyen rajta. Ha tízezer forintod van egy kutyára, akkor ne akarj fajtatisztát - Audit, Ferrarit sem kapsz kétszázezer forintért, nem is vennéd meg, mert nem vagy idióta. Akkor amint egy ÉLŐLÉNY egészségéről, életéről, biztonságáról van szó, miért vagy idióta?
Már az első két szónál levágtam, hogy ez egy szaporító.
Fajtatiszta egy szó. Attól, hogy a szülők törzskönyvesek, a kölykök nem minősülnek annak. És mivel is bizonyítja az igazát?
És az meg, hogy az anya nem engedi szoptatni őket, nem egyenlő azzal, hogy elhozható,ugyanis ez törvénytelen. 8 hetes kortól hozhatóak el, a keverékek is! És a kan miért kerül többe, mint a szuka? Garanciát és számlát kapsz a kutyáról?
Nekem biztos lenne egy halom kérdésem, főleg mert 10-15 évre választok magam mellé egy társat, akit nem 2-3 év után akarok eltemetni.
A kérdésedre válaszolva: napi 2 óra KEVÉS egy puminak. Ez egy terelőkutya, legalább a duplája kell ahhoz, hogy lefáraszd. Ha rendesen lefárasztod, tanítod - esetleg elviheted terelni is, vagy valamilyen kutyás sportra -, akkor nem lesz gondod vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!