Van egy 6 napos Pitbull kis kutyám és az anyja nem szoptasa cumis üvegből etettem ezért, de egyre rosszabul van mit tegyek?
-Nem eszik csak eröltetve tudom etetni :/
-A hasa nagyon nagy(fell van pufadva)
-Le van hülve a teste (tetem melegvizes palackot meléje)
-Nem volt széklete csak pisilt (vizes vatával surolgatam de ugy sem volt széklete):/
- Az orába tej ment mit tegyek ?
Voltam vele állat orvoshoz és vetem tejport(kutyának valot)de az orvos azt tanácsolta hogy Tehén tejbe rakjak belöle egy picit. De ugy halotam a tehén tej nem jó de az orvos szerint az a legjobb O.o Erre felé nem lehet kecske tejet kapni :/ és a port ha vizbe vegyiteném fell ugy jo volna de milyen áranyba ??? ( AKI HÜLYESÉGET AKKAR íRNI AZ KIMÉLJEN MEG KÖSZÖNÖM)!
Ha a testvéreit eteti az anyja, akkor a kiskutyával van a baj, lehet nem kellene erőltetni a felnevelését.
Én úgy tudom, hogy a tápszert vízben kell feloldani, az arányok a zacskón vannak (kellene, hogy rajta legyen). Testhőmérsékletőre melegíteni és gyakran kínálni.
A hasát masszírozd finoman meleg vizes ruhával. Ha az orrára megy a tej szárazzal letörlöd.
jöhetnék a szokásos dumával hogy nem kéne szaporítani, de már kezdem feladni...
esetleg keress neki pótmamát a közelben hátha befogadja és felneveli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!