A kan kutyák megtámadnak ha menstruálok?
Tessék, lehet engem is lepontozni az orvosi diplomámmal:
Igen megtámadhatnak bárkit, ha ismeretlen erős szaggal találkozhatnak. Nem támadnak, hanem támadhatnak. Igen, sajtszagra is. Ezen kár huzakodni, meg saját példával jönni.
Szövegértelmezésben kellene elmélyedni kissé.
Ingerlékenyebb kanok támadhatnak a menstruáló nő szagára, ha még nem találkoztak ezzel.
Ez rosszabb mint az ezotéria. Miért van mindenki lepontozva? Etológus vagyok, s higgyétek el, hogy az a helyes válasz amely szerint a kankutya igenis támadhat, ha idegen szagot érez. Semmi köze ennek a szexhez, nem a megtermékenyítésre alkalmas szukát érzékeli, hanem az idegenséget.
Természetesen az eleve ingerlékenyebb, gyengébb idegzetű, nők között nem mozgó kutyáknál fordulhat elő.
Úgy egyébként a kutyák párzó mozdulatokat tudnak tenni egy konyhaszékkel is, másik kannal, a gazdája lábával, s el is sülnek ilyenkor. De ez más történet.
Már nem azért, de ha annyira menő vagy, hogy orvosi diplomád van, akkor miért ilyen hülye Bulémiás Makimajom nevet adsz magadnak? Nagyon vicces, de nem egy diplomásnak :p Én még csak egyetemre járok..de kétlem hogy szereznék valaha diplomát:dddd nem amúgy, csak bazi nehezen megy..
Na jó, akkor husky kanom lesz, akinek a Knut nevet választottam :3 remélem mindenkinek tetszik:)
Idegen szagrol beszelni egy haziallattal kapcsolatban, meg "megtamadhatja"...
Ahogy egy hasonloan elmes felvetesre irtam...
Es egy meteor is a fejunkre es_het_, a nyilt utcan.
Btw, kerdezo, ne hallgass a sok dipomas etologus kollegara, egyedul a fekete kutyak a veszelyesek.
Teljesen reális veszély, olyankor a legtöbb kutya nemtől függetlenül intenzíven érdeklődik és bármikor a lábad közé bökhet a fejével. Ennek általában ijedt sikkantás az eredménye és akár még a méltóságodon is csorba eshet :)
Az a kutya ami bármilyen idegen inger miatt képes megtámadni a gazdáját, az olyan súlyosan félre van nevelve hogy életveszélyes, akár menstruálsz, akár nem. Ehhez nagyon hülye és kitartó gazda kell, egy kutya sem lesz magától ilyen elmebeteg.
A kedves etológus kolléga nem tudom hogy milyen etológiával foglalkozik, de inkább tippelnék nyálkagombára mint kutyára. Esetleg keveri a kutyát az őzbakkal.
A lényeg a lényeg, a SAJÁT kutyád, aki kölyökkorától veled van, nem fog megtámadni menstruációd alatt.
Ui.: Én emberi lényként is megérzem néha a menstruáló nők szagát, gondolom olyanoknál lehet érezni, akik betétet használnak. Na, ha mellém ülne a buszon egy ilyen, engem is erősen ingerelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!