A kan kutyák megtámadnak ha menstruálok?
Ekkora baromságot még életemben nem hallottam...
Csak azt ne mond, hogy elhitted! A kan annyiban különbözik a szukától - az ivarszerven kívül persze - hogy többet pisil, és állítólag makacsabbak (én ezt nem érzem a sajátomon, rengeteg pofátlan szuka kutyát ismerek :) )
A Huskyt viszont gondold meg! Nem a menstruáció miatt, hanem azért mert a Husky nem kezdő kutyásnak való! Van oylan amely 10 km futással sem éri be egy napra, iszonyat mozgásigénnyel bírnak, és nem könnyen taníthatóak.
Oke, ez viszi a "nap baromsaga" dijat.
Nem is tudom hogy fogalmazzam meg... Megfogalmazom egyszeruen. A normalis lényeket nem erdekli a masik fajba tartozo, de veluk ellentetes lény neme, es a szexualis fogekonysaga.
Akiben felmerul az, hogy megis, az gondolja at, rendben van-e minden vele, gondolkodasugyileg....
Nos, nagyon leszóltátok szegény kérdezőt, pedig nem teljesen alaptalan.
Természetesen a kan kutya nem akarja meghágni a menstruáló nőt, de a szokatlan erős szagra reagálhat agresszíven. Tehát egy olyan kutya, aki úgy szocializálódott, hogy nem volt a közelében nő, viselkedhet így.
7, es a szokatlan eros szag miatt megtamadja a fuszeres sajtot, es a paprikaskrumplit... Persze. Majdnem elhittem.
Kutyat lattal mar, vagy csak kepen? -_-
Én csak saját magamból indulok ki: nő vagyok, mellesleg elég fiatal szóval nyilván mensturálok is, kan kutyám van, de ilyesmit még soha nem vettem észre, és eszembe sem jutott ilyen a vásárlásnál, hogy emiatt ne vegyek kant.
Volt már dologom idegen kutyával is, aki szintén kan volt, és nem volt kellően szocializálva, és semmi. Pedig sokat foglalkoztam vele is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!