Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sos! Haldoklik a kutyám?

Sos! Haldoklik a kutyám?

Figyelt kérdés
Van egy 5 éves Németjuhász kutyám. Nagyon sovány, hullajtja a szőrét most ősszel. Hiába adom neki a kaját, nem eszik, 3 éve nincs beoltva veszettségellenivel (ne kérdezzétek miért, mert hosszú) És ma reggel mentem a boltba olyan 7 óra fele, látom, fekszik egy helybe, meg se mozdul, rám se néz (szemei nyitva voltak) mint a szobor, pedig mindig amikor megyek odajön hozzám és nyalogat meg minden, de ma semmi o.o 5 éves , de ősszel sosem hullajtja a szőrét ... Próbáltam adni neki már húst, csontot, kenyeret, de még hozzá sem nyúl. Ezért nagyon vékony, állatorvoshoz vittem, nem mondott semmit, csak hogy majd biztos fog enni. de nem eszik!! és ez a mai, hogy ott fekszik mint a szobor, meg se mozdul... Lehet, hogy már nincs sok hátra neki?

2014. szept. 9. 15:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Van egy olyan érzésem, hogy a kérdező nem vitte el állatorvoshoz, csak ezt itt nem vállalja. Nem létezik, hogy az orvos nem vizsgálja meg. Viszont ott rögtön kiderülne, hogy 3 éve nincs meg a kötelező oltása, ami miatt megbüntetnék a kérdezőt. Szegény kutya, remélem, nem lesz több, mert ezt megölted. Egy kutyával kötelességek is járnak, nem ingyen házőrző.
2014. szept. 9. 17:25
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Már ne is haragudj, de valami iszonyatosan feleltőlen gazda vagy! A kutyád már évek óta a KÖTELEZŐ védőoltását sem kapta, meg képzelem milyen körülmények között élhet szerencsétlen állat! Még jó, hogy nem eszik, hiszen a csont nem étel, a kenyér pedig nem kutyának való! A disznók esznek moslékot, nem a kutyák! Az rendben lenne hogy nyerssel etetsz, de vitaminok, táplálékkiegészítők vagy valami akkor is kell, és nem csont, ami akár a belét is kiszúrhatja. Csodálkozol, hogy csomókban hullik a szőre? Mégis mitől lenne neki fényes, és szép? Nem hiszem, hogy a kenyértől. Bármi baja lehet, de tényleg. Akár halásos is lehet, de még az is lehet, hogy emberre veszélyes. A kutyádat valószínű még nagyon soha nem látta orvos. Nincs már sok hátra neki, ha nem kezelteted. 5 éves kutya nem öreg! Egészséges felnőttnek kéne lennie, ehelyett haldoklik, miattad. Csak gratulálni tudok tényleg. Ha ezek után még nem lenne világos: vidd orvoshoz azt a szerencsétlen állatot, minél hamarabb, ha pedig nem tudsz róla normálisan gondoskodni a továbbiakban akkor keres neki új gazdát!
2014. szept. 9. 17:39
 13/30 A kérdező kommentje:

14 éves Vagyok, ne engem

Hibáztassatok apám vette a kutyát nekem 5 éve!!! Ő nem viszi el orvoshoz, ő nem oltatja be, veszi neki a 2000FT os kaját!!!!!!!!!

2014. szept. 9. 17:56
 14/30 anonim ***** válasza:
91%
Kérlek, hívd fel az állatvédőket, menhelyet, akármelyik segéylszervet és add át nekik a kutyádat, különben el fog pusztulni. Édesapádnak pedig nem való állat, mert tárgynak tekinti ezek szerint, neked pedig nem lenne pénzed egy ilyen beteg kutyát kikúrálni, mert ez nem 1000Ft lenne.
2014. szept. 9. 17:59
 15/30 A kérdező kommentje:
És apukám amikor a kutya kicsi volt és rossz volt, lelocsolta, megrúgta
2014. szept. 9. 18:13
 16/30 anonim ***** válasza:
86%

Akkor apukád a hibás, hogy úgy vett neked kutyát, hogy nincs rá pénzetek. 2000 FT-ért meg nagyon nincs kutya táp csak ha 2-3 kg-os. A többi szemét.

Semmit sem tudtok a kutyákról úgy látom. Minél hamarabb túladok rajta, a kutya annák jobban jár.

2014. szept. 9. 18:15
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ezt szörnyű megélni a kutyának és szörnyű neked is. Remélhetően nem tekinted mintának magadra nézve.

Azt gondolom, ezek után, hogy a kutyád szeretne meghalni, mert nagyon nagyon rossz helyre került, beteg és nem tud küzdeni sem.

Kérlek még egyszer, hívd fel az állatrendőrséget, állatvédőket, menhelyeket és ha sikerül még talpra állítani, fognak neki találni egy élhetőbb helyet és gazdát.

Nagyon sokat segítenél neki ezzel.

2014. szept. 9. 18:17
 18/30 A kérdező kommentje:
Én mindig mondtam neki hogy vegyük neki a 10000 Ft. Os kaját mert attól szép a szőre is, de ez a 2000FT os t csak megette aztán kiszarta, én mindig mondtam, hogy szilveszterkor hozzuk be a házba az ajtó mellé, mert félt a tűzijátéktól, de nem engedte hogy behozzam mert büdös lesz, stb. Amikor az eső szakad villámlik dörög a garázsba hadd menjen be de oda se engedte
2014. szept. 9. 18:21
 19/30 A kérdező kommentje:
Holnap megpróbálom elvinni orvoshoz mert már undorítóan vézna
2014. szept. 9. 18:26
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Értem.Nem azért,mert szenved,hanem mert undorítóan vézna.Gratulálok,látszik,hogy ki nevelt....
2014. szept. 9. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!