Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A városban elítélnek mert...

A városban elítélnek mert szerintük zárva tartom a kutyám egész nap. Mit tegyek velük? Hogyan bizonyítsam, hogy hazugság?

Figyelt kérdés

Van egy törzskönyves ritka fajtájú kutyám aki tüzel. Ezért bezártam mert itt sok a kóbor ivaros kan kutya. Naponta több órát vagyok kint vele a hátsó kertben és este el is viszem sétálni ( amikor nincs a vemhesülési időszak). AMIKOR NEM TÜZEL EGÉSZ NAP REGGELTŐL ESTIG KINT VAN. DE (!!!) nyitva van a kennel ajtaja így amikor rossz az idő vagy csak úgy tartsa a kedve bemegy.

Ezért tényleg el kell ítélni, hogy tüzeléskor bezártam?

Most már rossz ember vagyok vagy mi?

2014. szept. 8. 20:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ivartalanítás.
2014. szept. 8. 20:13
 2/19 anonim ***** válasza:
Most már csak azért is érdekel, hogy mi az a ritka fajta?
2014. szept. 8. 20:13
 3/19 A kérdező kommentje:
Catahoulai leopárdkutya kiállítási szuka, eredményes. Nem lesz ivartalanítva de tenyésztve sem. Ivartalanított kutyát nem vihetek versenyre.
2014. szept. 8. 20:14
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
nem kell bizonygatni senkinek semmit.
2014. szept. 8. 20:15
 5/19 anonim ***** válasza:
32%
Ákkor tartsd úgy ahogy akarod. Elég akkor ezzel foglalkozni amikor rádküldik az állatvédőket.
2014. szept. 8. 20:16
 6/19 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös ugyan miért küldenék rám az állatvédőket. Amúgy is akkor meg megmutatom a farát, hogy nézzék meg milyen nagy a pérája aztán menjenek át a szomszéda aki visoznt éhezteti és láncon tartsa a kutyáját egész évben !!!
2014. szept. 8. 20:18
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem kell velük foglalkozni.
2014. szept. 8. 20:27
 8/19 Bolygó Hollandi válasza:
50%
Kinek mi köze a kutyádhoz? Az akinek nagy a szája, mert bent tartod, etesse helyetted.
2014. szept. 8. 20:32
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz velük! Jól teszed, hogy vigyázol a szukádra. :) Viszont később érdemes lenne megfontolni az ivartalanítást (amikor már a versenyzésből is nyugdíjazod), mert sok időskori betegséget meg lehet vele előzni.
2014. szept. 8. 20:36
 10/19 anonim ***** válasza:
45%

Miért akarod ennyire bizonygatni, hogy nem vagy rossz ember?

Én nem hiszem, hogy annyira elítélnének, ha valóban így tartanád a kutyád, ahogy leírtad. Ráadásul az egész város...? :D

Ha valamit ennyire bizonyítani kell, akkor az már gyanús.

Én ha tudom, hogy valamit megfelelően csinálok, akkor nem nagyon szokott érdekelni, hogy más mit gondol....

Nekem mondjuk eleve nem szimpatikus, ahogy a kutyádról beszélsz...

2014. szept. 8. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!