A városban elítélnek mert szerintük zárva tartom a kutyám egész nap. Mit tegyek velük? Hogyan bizonyítsam, hogy hazugság?
Van egy törzskönyves ritka fajtájú kutyám aki tüzel. Ezért bezártam mert itt sok a kóbor ivaros kan kutya. Naponta több órát vagyok kint vele a hátsó kertben és este el is viszem sétálni ( amikor nincs a vemhesülési időszak). AMIKOR NEM TÜZEL EGÉSZ NAP REGGELTŐL ESTIG KINT VAN. DE (!!!) nyitva van a kennel ajtaja így amikor rossz az idő vagy csak úgy tartsa a kedve bemegy.
Ezért tényleg el kell ítélni, hogy tüzeléskor bezártam?
Most már rossz ember vagyok vagy mi?
Ahhoz nem kell más,csak annyi,hogy sógor-koma-jóbarát legyen az állatorvos :)
Ez olyan 3 éve történt egyébként.
Érdekes,két ivartalanított szukám van.Mindkettőt nagy klinikán ivartalanították.Egyiknek sincs beírva semmi az oltási könyvébe,pedig nyugodtan beírhatták volna.Konkrétan szóba sem került a téma.
Persze, még buzdítsátok az embereket az etikátlan, szabálytalan viselkedésre és az okirat hamisításra!!! Normálisak vagytok???
Kérdező! Ne foglalkozz a marhákkal, küld őket azon gazdákhoz, akik tényleg carul tartják a kutyákat!
Hadd kérdezzem meg, Kutyafeszten nyáron jártatok a Bol-Dog suliban? Mert ha igen, akkor taliztunk ;) Én is :D érdeklődtem a kutyáról és nem tudtam kimondani a fajtát :D
14 nek . Amelyik állatorvos kockáztatja a praxisát ,, potom '' pénzé az csak egy hentes.......
Aztán meg majd pislákol ha beperelik amikor ténylegesrn bevezetik az ebadót. Ugyanis ivartalan kutyákra felárat számolnak. Hiába próválná akkor a tulaj bizonygatni a kutyá hasán levő vágással hogy nem ivaros. A PAPÍR számít.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!