Mit szólanál, ha kiderülne, hogy az egész életed egy hazugság?
Figyelt kérdés
Rájönnél, hogy valójában nem ember vagy, hanem egy amnéziás alakváltó reptilián.2014. aug. 15. 13:36
1/12 anonim válasza:
Rohognek egy jot,majd leszarnek mindent...
foleg,hogy hulyeseget kerdeztel.
3/12 anonim válasza:
Én már ezt régóta tudom azóta is civilként elém a hétköznapjaimat, de légyszíves ne áruld el senkinek nem akarom, hogy a kormány eltűntese a létezésem nyomait, ahogy már ezt sok honfi társaimmal megtették.
4/12 anonim válasza:
Akkor csatlakoznék a fajtársaimhoz és segítenék véghezvinni a világuralmi tervüket.
De rólam biztos nem derülne ki ilyen, ugyanis én igazából egy lumbulábi vagyok. ;)
6/12 anonim válasza:
Felveszem azoknak az alakját akiket utálok, és trollkodom :D
9/12 anonim válasza:
Hát minden erőmmel azon lennék, h kiderítsem, h mért kellet el venni az emlékeim.
10/12 anonim válasza:
keresnék egy szexi reptilián csajt és kipróbálnám milyen vad a reptil szex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!