Szeretnék egy shih-tzut, de anyukám nem engedi tippetek van hogy győzzem meg?
Figyelt kérdés
Neki is tetszik ez a kutyafajta, de nem engedi mert hullatja a szőr (igaz-e, és mennyire) meg mert büdös és a legfőbb gond a sétáltatás, amiért nem engedi. Egyébként panelban lakunk.Van tippetek milyen érvekkel tudnék előállni? 14/L2010. jan. 18. 16:34
11/15 anonim válasza:
Dehogynem hullajtja.:) Minden kutya hullajtja a szőrét.
12/15 anonim válasza:
Ha tudsz mutass meg neki egy köjköt élőben biztos hogy meg fogja eggedni (én is igy csináltam) Mert ha egy olyan kis gombócot meglátunk rögtön beleszeretünk
13/15 anonim válasza:
Hát...Nekem is shih tzum van és méghogy nem hullajtja a szőrét...Egész csomókat találok néha belőle. Borzasztó akaratos és nagyon önző. Sajnálom, hogy annó megvettem.
14/15 anonim válasza:
Lovi 15
Mit tedd a kutyusod, hogy megbántad, hogy megvetted? Én nagyon szeretem a shih-tzukat semmi bajom velük, és az enyém csak akkor hullatja a szőrét, ha nagyon csomós...
15/15 anonim válasza:
A Shih-tzu-ról azt hallottam, hogy elég makacs, nehezen tanítható fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!