Mit gondoltok erről a kutyáról? Kép!
Oké,feladom.Továbbra sem olvastál utána annak,hogy mi az A KUTYA.Így felesleges vitázni veled,mert nincsenek észérveid,csak hajtod a saját kutyáidat,akik nincsenek JÓL nevelve.Meddő vita,mert nincs elég ismereted,hogy érdemben hozzá tudj szólni.
A lánynak dobermannja van,nagyon jól neveli és szereti,társként tekint rá.Ennyi a történet lényege.
Na végre valamit jól látsz, a KUTYA NEM EMBER.
A válaszaidból még is úgy tűnik, hogy te vetíted ki a kutyáidra a saját emberi érzéseidet, és lám kész is a tipikus neveletlen eb.
Egyáltalán nem egészséges, vagy normális ha a kutyáid megugatnak minden lehulló fa levelet, egyszerűen csak borzasztóan frusztráltak, és tele vannak energiával amit máshogy nem tudnak levezetni. Svédországban ha így tartanád a kutyáidat olyan büntetést kapnál, hogy csak kapkodnál levegő után. Mi sajnos nem nyugaton élünk, nálunk az állattartás pont az ilyen gondolkodásmód miatt van a béka segge alatt. Rajtad sajnos nem lehet segíteni, mert meg sem hallod más érveit, csak hajtod a sajátodat, amit a szüleid beléd plántáltak. De akkor már legalább ne lennél ilyen visszataszítóan rosszindulatú, hogy pont azt fikázod ezerrel aki inkább követendő példa lehetne előtted.
én első ránézésre egy kölyök dobermannnak néztem
szerintem nincs semmi baja
a dobermannoknak idősebb korukba csonkolják a fülét mert amúgy lógó füllel születnek
szerintem nagyon aranyos és nemlátok benne hibát :)
Még valami: azért nem ült le, vagy ment oda hozzád, ha hívtad, mert nem te vagy a gazdája (a falkavezér). Nem is kell, hogy másnak szót fogadjon. Pontosan úgy viselkedett, ahogyan egy dobermannak kell! A kutya nem emberi ésszel gondolkodik. Nem gondol ilyeneket, hogy jaj, ha másnak szót fogadok, akkor mit szól a gazdám? :) Ez vicc. Nem, ő annak fogad szót, aki az ő gazdája, és ez így teljesen normális és kívánatos. Ha nem szaladt oda hozzád, amikor bementél a kapun, az szintén a kívánatos, normális viselkedés (közömbös volt veled). Jó idegrendszerű és nagyon jól nevelt kutya.
Télen valóban fázik kint, mivel rövid szőrű, de nem is elsősorban ezért kell beengedni a házba, hanem mert a helye a gazdája mellett van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!