Mit gondoltok erről a kutyáról? Kép!
Írtad hogy törzskönyves. Melyik kennelből való?
Mert szerintem kinézetre inkább tacskó-pincser keverék...
Honnan van a kutya?
Nekem ez a kutya mindennek tűnik csak Dobermannak nem! Lehet, hogy én nem láttam még elég Dobermannt az életemben, de nekem esküszöm nagyon tacskós feje van. :D Persze lehet, hogy tévedek, de első ránézésre tiszta tacskó keveréknek tűnt!
De egyébként te miért hiszed azt hogy vannak hibái? Nekem a "kiállásával" van a gond.
nem tudom melyik kennelből való, nem az enyém. Vendégségben voltam, ott fotóztam, csak nekem nagyon furcsa ilyen lógós füllel, én azt hittem, hogy nekik állós van. Egyébként tényleg soványnak tűnt nekem is, akartam is etetni, de a gazdái nem engedték, mert szerintük nem tesz jót neki, meg jobb ha fiatalon inkább sovány.Egyébként kifejezetten magas, majdnem a csípőmig ér.
Amúgy tényleg jó a nagy kutyáknak ha soványak? Vagy miért nem hagyták hogy odacsaljam kajával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!