Melyik az erősebb, keményebb fajta? A Pit bull, vagy a Komondor? Melyik a jobb házőrző?
Figyelt kérdés
Ne értsétek félre, nem akarom kipróbálni, csak érdekel, mit gondoltok!2010. jan. 16. 19:11
21/24 anonim válasza:
Ez a tanitástol függ nem a hű mekkora ez a kutya ez még egy medvét is leterit, pedig nem (nem arról van szó hogy nem jó házörzö hanem arról, hogy egy be tanitót harci kutyával nem bír el, egy sima kutya sem) nekem olyan kutyám van(amerikai staffordshire terrier)hogy arra neveltem védje meg magát és engem, pl mondom neki fogd a lábát vagy combját már fogja az embernek és egy kutyának is fogja,az utcán jön valami kaukázusi keverék vagy nem tudom mi volt az de nekem jött, a kutyának mondtam kapja el a lábát át bújt alatta a combját töböl megfogta én csak ennyit tudot mondani hogy a kutyám nem őrült! hanem egy tanult kutya és a kau keveréknek roppant a lába, nem történt volna ez ha nem akart volna nekem jönni ennyi egy tanulatlan pásztorkutyát simán megtudni ölni egy közép osztályú pitbull vagy amstaff de egy képzetlen kutyát minden kutya elbír intézni.
22/24 anonim válasza:
A komondor egy korcs jobb a pit nemcsak szebb de a testméretéhez képest erősebb!!!!!!!!
24/24 anonim válasza:
Sok proli írja a pitbullokat. 20-30 kilós kis pitbull hogy a francba győzne le egy 50-60-70 kilós juhászkutyát?! Szétharapja a primitív pitbullt. Nonfiguratív tetkós, 20 éves tuningolt Golffal járó lakótelepi vagy vidéki suttyóknak van pitbullja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!