Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Dominanciát fejez ki, ha az...

Dominanciát fejez ki, ha az egy éves, szuka kutyám pisilés után kapar a két hátsó lábával?

Figyelt kérdés
Vagyis igazából nem is ez a kérdés, mert tudom, hogy ezt fejezi ki, de eddig nem csinálta, csak pár napja. Mi válthatta ki nála? Semmi változás nem történt. Ha látom és rászólok az jó? Nem fogja azt hinni, hogy a pisilés miatt szidom le? Vagy mit tegyek? Mindent megteszek, hogy ne képzelje magát falkavezérnek és mégis csinálja, miért?
2010. jan. 16. 15:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Mármint ha nem ugrál állandóan az nem zavaró... Néha minden kutya megteszi.
2010. jan. 16. 15:54
 22/27 A kérdező kommentje:

Hát az enyém játék közben mikor lebírkózta az ellenfelet, néha bepróbálkozik a hágással. De amúgy kergetőzni szeret.

Ha nincs összefüggésben a kaparás a dominanciával, akkor nem aggódom. Köszönöm! És amúgy lehet hogy kezd felnőni, és azért kezdte el. Ki tudja?! :)

2010. jan. 16. 16:53
 23/27 anonim ***** válasza:
Nekem mind a 3 szukám kapar vizelés után. Nekem inkább vicces mint idegesítene. A férjemet viszont iritálja mert a pázsitot sem kímélik:P A kan kutyám viszont nem csinálja. (50kg-os kutyáim vannak)
2010. jan. 16. 18:01
 24/27 A kérdező kommentje:
Hát ez furcsa. Akkor tényleg valami sima régről megmaradt ösztön lehet. Köszönöm mindenkinek! (és a pázsitra tényleg vigyázzatok :))
2010. jan. 16. 19:20
 25/27 anonim ***** válasza:
Én hallottam már azt is, hogy mind kanoknál, mind szukáknál ha kapar a két hátsó lábával pisilés után, az a tenyészérettség jele.
2010. jan. 16. 21:39
 26/27 A kérdező kommentje:
Hát korban teljesen oké, de 8 hónaposan ivartalanítva lett :)
2010. jan. 17. 10:59
 27/27 anonim ***** válasza:
:)))))
2010. jan. 17. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!