Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem undorító a kutyapelenka?

Nem undorító a kutyapelenka?

Figyelt kérdés
Én nem tudnám elképzelni, hogy ott legyen egy darab "anyag" és csak úgy összepisilje stb. a kutyám. Pedig egyre többen mondják, hogy milyen jó, miért ódzkodok tőle, modern és divatos.
2010. jan. 15. 15:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
90%

Mi panelban lakunk és valószinű, hogy soha nem lesz kertes házunk viszont van kutyusunk egy francia bulldog és nagyon jól érzi magát.

Mikor kicsi volt használtunk kutyapelenkát és ha hiszed ha nem kedves kérdező mi nagyon örültünk neki ha a kutyus odament és rá pisilt. Volt olyan is,hogy fele rá fele mellé ment, de a próbálkozás olyan édes volt. Nem sokáig használtuk mert amikor már szobatiszta lett a pellust darabokra tépte.

2010. jan. 16. 13:35
 22/22 anonim ***** válasza:

Nem.

Az én kutyámnak is le van téve a lakás egy olyan pontján, ahol senki nem látja, és ha nagyon nem bírja, vagy nem akarja visszatartani, akkor ott pisil. 3-4 havonta egyszer fordul elő.

Bár a napi 4 séta szinte minden nap megvan, de előfordult már olyan, hogy reggel 7-től 16-ig egyedül volt, és pisilnie kellett, ott intézte.

És baromira nyugodt voltam, mert tudtam, hogy nem kell órákon át feszülő hólyaggal várnia, hogy hazaérjünk és levigyük.

2010. jan. 16. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!