Nem undorító a kutyapelenka?
Szerintem meg undorító.
Ha praktikus is undorító.
ácsi: a kutyapelenkát a még nem szobatiszta kölykök alá szokták tenni. Vagy a balesetben sérült, lábadozó kutyák alá. Nem azért gyártják, hogy egy egészséges, ereje teljében lévő állat használja.
A kölyök nagyon hamar megtanulja. A beteg kutya...nos ha nekem a kutyám beteg, sérül lenne az sem érdekelne, ha bekakil. Csak gyógyuljon meg.
Semmi undorító nincs benne. Arra kell használni, amire kitalálták.
én azt nem értem, sokan miért bánnak úgy a kutyával, mintha ember lenne, vagy kisgyerek.
Kutyapelenka? Életemben nem hallottam róla. Viszont: nálunk a kutya nem bent szenved a szobában (kutyapelenkával), hanem kint a hatalmas udvaron. Azért van, hogy őrizze a házat, nem pedig azért, hogy legyen kit csokival etetni, legyen kinek odaadni a maradékot, vagy gyerekpótlónak, vagy azért, hogy ne legyünk egyedül.
Annyira sok szánalmas, hülye ember van.
Miért kell a kutyát szobatisztaságra nevelni? Azért,mert szerencsétlen egy panelben szenved?
Már bocs utolsó, de a kutya nem arra van hogy őrizze a házat! Az már kicsit elavult! Arra ott a riasztó! Persze a kutya olcsóbb... Mint egy modern gép, csak moslék kell neki meg egy kis víz, oszt ha leütötték, megmérgezték, felrúgták a betörők akkor úgyis utánad dobják a következő keverék kutyát! :S
A kutya társ, és szerintem te ne mondd meg hogy aki panelban lakik annak nincs is joga kutyához! A kutyát sétáltatni kell, nevelni, foglalkozni vele, nem kicsapni a kertbe!! Az én kutyáim is kint vannak a kertben, de kutyaiskolába járunk, sétálunk, versenyzünk!! És ha nem lenne kertünk akkor is lenne kutyánk, erről nem mondanék le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!