Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem undorító a kutyapelenka?

Nem undorító a kutyapelenka?

Figyelt kérdés
Én nem tudnám elképzelni, hogy ott legyen egy darab "anyag" és csak úgy összepisilje stb. a kutyám. Pedig egyre többen mondják, hogy milyen jó, miért ódzkodok tőle, modern és divatos.
2010. jan. 15. 15:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%

"nálunk a kutya nem bent szenved a szobában (kutyapelenkával), hanem kint a hatalmas udvaron"

Nálunk meg nem kint szenved a kutya EGYEDÜL a hatalmas udvaron, hóban-sárban-esőben-fagyban-kánikulában, hanem a gazdijával együtt ott, ahol a gazdi éppen van. Ha a szobában, hát ott. ha szól, hogy neki ki kell mennie, én kiengedem, akár éjszaka is. Nem szedi össze a mocskot a bundája az örökös kintlét alatt, nincs bolhája. Nem ismeri a lánc, a kennel és az unalom fogalmát.

2010. jan. 15. 16:09
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt sokan nincsenek tisztában azzal a ténnyel, hogy a kutyapelenka NINCS a kuyán!

Lényegében egy darab nedvszívó anyag, amit le kell teríteni a lakás e célra kiszemelt helyére, és a kutya oda jár elvégezni a dolgát, ha még nagyon kicsi, és nem lehet levinni sétálni,ill.még nem szobatiszta teljesen, vagy a gazdi sokáíg távol van, és nem megoldott a kinti pisi-kaki.

Egy újságpapír is megfelel erre a célra, csak azt sűrűbben kell cserélni.

2010. jan. 15. 16:25
 13/22 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom, akkor az én kutyás ismerőseim vannak eltévedve, mert nekik a pelenka nem addig kell míg szobatiszta nem lesz, hanem náluk az a normális.
2010. jan. 15. 17:02
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tényleg nagyon el vannak tévedve. :-(
2010. jan. 15. 17:03
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

NAhát, micsoda hülye emberek vannak!

Ahelyett, hogy levinnék a kutyát sétálni, mert lusták hozzá, egész nap szagolgatják a "pelenkabűzt"?

Szegény kutyák, kerülhettek volna jobb gazdához is.

Méghogy egy felnőtt kutya pelusra járjon..........

2010. jan. 15. 17:32
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
hát a te kutyás ismerőseid tényleg elég együgyüek lehetnek..:((( a kutyapelenka nagyon hasznos dolog, és egyáltalán nem tartom undorítónak, amíg arra használják amire való! De hogy valaki ennyire lusta g*ci legyen, hogy nem viszi le a kutyát még egy eü sétára sem:S, annak csak gratulálni tudok..minek az ilyeneknek állat:( én is használtam a pelust a kutyám 3,5 hónapos koráig:S
2010. jan. 15. 19:45
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Kotyusterráriumban tartok egy kutyust kutyuspelenkába becsomagolva. Qrva jól érzi magát.
2010. jan. 15. 20:27
 18/22 anonim ***** válasza:
69%
a kutyapelenkát nem kell ráadni a kutyára:D:D:D
2010. jan. 15. 20:50
 19/22 A kérdező kommentje:
Hát ez az. És én vagyok a fura, mert ez így kényelmesebb. A kutyának is. Aha. -.-
2010. jan. 15. 21:16
 20/22 A kérdező kommentje:
Mindenesetre megnyugtató, hogy eredetileg csak átmeneti időszakra szánják.
2010. jan. 15. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!