Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Undorító mért csinálja ezt?

Undorító mért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
a kutyám a saját kakáját eszi meg :S:S:S mit tegyek mindig felszedem de ha nincs itthon senki akkor is gondolom megeszi undorító
2011. márc. 4. 17:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
13%
Ne má'! Vidd el állatorvoshoz,de hanyagold már ezt.:D:D
2011. márc. 4. 17:53
 2/11 anonim ***** válasza:
23%
Ég a gyomra.
2011. márc. 4. 17:53
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Mivel eteted? AZ enyém is megette, mikor Pedigreet evett, ahogy átááltam normális minőségű kajára, egyből abbahagyta. Szerintem a rossz minőségű kaja az oka, egyrészt nem kapja meg belőle a megfelelő tápanyagot, másrészt kiérződik a kakikból is a sok ízfokozó, és sajnos ez tetszik nekik...
2011. márc. 4. 17:54
 4/11 anonim ***** válasza:
21%
Semmi baja csak mivel nem tudja elkaparni otthon,hogy ne hagyjon nyomot ezért eszi meg! A "ragadozók" miatt!!Teljesen normális!!
2011. márc. 4. 17:57
 5/11 anonim ***** válasza:
50%

17:57!

A kutya is ragadozó, bakker! Ennyit azért illendő lenne tudnod!

Amúgy a 17:54-es válaszolta jól...

Victoria Stilwell is megmondta már párszor... :) Az ürülék illata továbbra is jó, ezért a megevésére sarkallja. Tényleg válts tápot!

2011. márc. 4. 18:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Ilyet az enyém is csinált egy időben kaját váltottam én is és befejezte:)
2011. márc. 4. 18:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Dehogy normális!!! Miért ne tudná elkaparni? Nem minden kutya kaparja el, ráadásul a nyomot akkor sem tudná eltüntetni, hisz a szag ottmarad...

Vitaminhiánya van a kutyának, ha megfelelő tápot kap, akkor nem fogja enni. Kérdezz meg egy állatorvost. Vagy, ha ilyen színes vacak tápot kap, akkor annak az ízfokozónak, és illatanyagnak, amit nem tud megemészteni, az ürülékben is érzik az illata, és megeszi, ami nem túl jó. Ezért nem jó a pedigree, meg ilyen színes vackok.

2011. márc. 4. 18:47
 8/11 A kérdező kommentje:
pedigreet sose adok neki mert rossz mindig jó tápot kap nem vitaminhiányos és most hallottam h a kutyáknál ez természetes dolog de most h kimentem hozzá már nem csinálja... hálaisten.
2011. márc. 5. 08:23
 9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 5. 08:24
 10/11 A kérdező kommentje:
de am milyen tápokkal etetitek?
2011. márc. 5. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!