Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerül egy ausztrál...

Mennyibe kerül egy ausztrál juhász Aussie?

Figyelt kérdés

Olyan infó érdekel aki valóban 100% biztos benne.

Azt tudom hopgy ritka így gondolom drágább is mint a gyakoribb fajták, de mennyi ?

Kenneleket nem keresnék most fel személyesen mert pár év mulva lenne csak aktuális

2014. aug. 21. 10:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Úgy 150-200 ezerrel nyugodtan számolhatsz. Ha most még nem esedékes, kezdj el gyűjteni, bár én ezt javaslom, hogy ettől függetlenül érdeklődhetsz a kenneleknél is, nehogy lemaradj egy alomról.
2014. aug. 21. 10:18
 2/9 A kérdező kommentje:

nekem nem kiállítási kell , csak édesapám jelenlegi kutyája nagyom a szívéhez nőtt, és mint tudjuk egy kutya élete

A lényeg hogy apu kutyája pont ugy néz ki mint egy aussie. és jelleme is hasonló. igy tudnék neki ajándékozni majd egy ujjab bundást , aki persze nem ő lesz na de mégis

2014. aug. 21. 10:26
 3/9 A kérdező kommentje:
remélem így megleszek 150 000 ből
2014. aug. 21. 10:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

150-ért nem fogod megkapni.

Még tavasszal csíptem el egy párbeszéd részletet, egy hazai tenyésztőről van szó, aki 240-ért kínálja hobbira, tehát ivartalanítási kötelezettséggel a kiskutyát.

2014. aug. 21. 12:25
 5/9 anonim ***** válasza:

200.000ft fölött van :)

De itt egy kennel: silver Dreams aussie kennel

Nekem tőlük van kutyám csak ő border collie. 200.000ft volt

2014. aug. 21. 12:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez a kutya nagyon nagyon ritka az országban. A hazai tenyésztők is külföldről vették a kutyáikat, ahol 1000 eurónál kezdődik minden kutya, vagy többe + azt a pénzt is bele kell kalkulálni, hogy elmennek a kutyáért meg haza is hozzák, ami szintén nem 5 forint.

Az meg, hogy kiállításra akarod-e vinni vagy sem, az nem jelent semmit. Az a kiskutya ugyan úgy eszik, ugyan úgy megkapja az oltásait, meg a többi fontos dolgot, ugyan attól az apától született, akihez lehet, hogy a tenyésztőnek el kellett vinnie a szukáját egy másik országba, mint a tesói, akkor miért is kéne olcsóbban adnia?

250-300 ezer között mozog az ára, vérvonaltól függően.

2014. aug. 21. 13:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem, van 150 ezrerért is(igen, van aussiem), sőt 130-ról is hallottam, színhibás vagy más miatt hobbi célra.

Reméljük nem megy lejjebb az ára.

Azért egy idősebb embernek nem adnék egy folyamatosan pörgő, erős akaratú kutyát...

2014. aug. 21. 14:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként tapasztalat szerint az árszabás nagyon függ a személytől, és magától az egyedtől is.

Nem minden kiállítási kutya ugyanolyan drága, szukák nyilván drágábbak.

2014. aug. 21. 14:17
 9/9 anonim válasza:
Mi nemrég kérdeztük az eggyik ismerősünket aki elég sok fajtával foglalkozik és ő azt mondta hogy hobby célra már lehet 150-től is kapni de ez is attól függ hogy honnan veszed.Azt mondta hogy Magyarországon kb3 helyet tud ami jo
2015. aug. 5. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!