Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerül egy törzskönyve...

Mennyibe kerül egy törzskönyves aussie?

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!

#Aussie #ausztrál juhászkutya ára
2013. nov. 5. 08:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%

100 ezertől a csillagos ég. Színhibást talán kicsit olcsóbban is kapsz, mondjuk 80-ért.

-kispalikee-

2013. nov. 5. 08:14
 2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a választ. Melyik kennelt ajánlanátok? Mert a Silver Dream aussie's-t néztem. Van valakinek innen kutyája? Vagy másik kennelből? Köszi a válaszokat.
2013. nov. 5. 08:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
300.000 ft,de a szukák drágábbak(1000-1200€).Tudom,mert tíz éve álomkutyám...A Silver Dreamnél meg kennelnézőben is voltunk,mikor az első alom megszületett ha jól emlékszem,2004-ben.Akkor úgy volt,szüleim segítenek gyűjteni,de azóta beláttam,amíg jól fizető munkahelyem nem lesz,még mindig csak álom...
2013. nov. 5. 08:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Színhibást már 200-250 körül lehet venni.Anno még olyannal is szemeztem,csak lehetne egy ilyen kutyám.Volt viszont olyan is,aki családnál élt öt évig,színhibás lett aztán nem kellett a gazdáinak tovább,ő volt Twister,egy gyönyörű,red tri-nek ki néző,állítólag blue-merlének indult(??)kan,azt hiszem,jelképes összegért,ötvenezerért már el lehetett vinni.Gondolkoztam rajta is sokat de végül menhelyi kutyám lett,és gyűjtök tovább...
2013. nov. 5. 08:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Én amúgy 12 éves vagyok,és gyűjtök rá a húgommal,de apu úgy van vele,hogy ha neki megtetszik egy kutya fajta,azt megvenné. Amúgy már van egy shih tzu-nk,aki három lábú kan,menhelyi,és régebben volt 2 kutyunk,csak a másik elpusztult,úgyhogy szeretnék neki egy társat. Mivel majd jövőre költözünk el,csak akkor akarok majd még egyet. Addig gyűjtők rá.
2013. nov. 5. 08:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha aussie-t szeretnél akkor kösd fel a gatyád, mert ugye nem csak kinézetre választunk kutyát. Szöges ellentétben vannak a mostani kutyáddal nem tudom, hogy megfelelő társa lenne-e. Naponta több órát kell vele hozzáértően foglalkozni fizikailag és szellemileg is, ha ez nincs meg akkor bizony a fejedre nő.
2013. nov. 5. 09:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

az aussie kemény kutya, nem való mindenkinek. Rengeteg foglalkozást igényel és hajlamos dominánsan fellépni.

Egyébként színhibás aussie 100 ezer nem színhibás 1000 euró környéke

2013. nov. 5. 10:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

80 ezerért??? hol???

Tavaly ilyenkor voltunk kennelnézőbe 150 ezer volt az általános, de azok általában hobbi kategóriák voltak (illetve egy helyen adták volna 130-ért, mert nem szállt le a heréje). Mondjuk most több kennel van, mint eddig, alakult még pár, de kétlem, hogy 100 alatt adnának el, sőt én még színhibás felnőtt kutyát is 200 ezerért láttam...

Ne haragudj kedves kérdező, de ez nem egy gyereknek való kutya. Domináns vagy éppen érzékeny, erős terelő és addot esetben védőösztönökkel, nagy mozgásigénnyel.

Valóban gyönyörű kutya, sőt, a következő is aussie lesz, de nem a kinézete miatt. Csak akkor ajánlanám, ha az egész család aktívan foglalkozna veled, és lenne egy olyan felnőtt személy, aki vállalná, hogy a kutya falkavezére lesz.

2013. nov. 5. 13:40
 9/11 anonim ***** válasza:

Mmint az én következő kutyám:)

Egyébként a többi kutyával nem mindig jönnek ki jól, nem olyan régen visszakerült pont a silver dreamhez egy szuka, aki domináns viselkedésű volt, és nem lehetett együtt tartani más kutyákkal, legalábbis a család nem tudta megoldani. Azóta gondolom elvitték, mert nem láttam már kitéve.

2013. nov. 5. 13:42
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2013. nov. 5. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!