Mennyibe kerül egy törzskönyves aussie?
100 ezertől a csillagos ég. Színhibást talán kicsit olcsóbban is kapsz, mondjuk 80-ért.
-kispalikee-
az aussie kemény kutya, nem való mindenkinek. Rengeteg foglalkozást igényel és hajlamos dominánsan fellépni.
Egyébként színhibás aussie 100 ezer nem színhibás 1000 euró környéke
80 ezerért??? hol???
Tavaly ilyenkor voltunk kennelnézőbe 150 ezer volt az általános, de azok általában hobbi kategóriák voltak (illetve egy helyen adták volna 130-ért, mert nem szállt le a heréje). Mondjuk most több kennel van, mint eddig, alakult még pár, de kétlem, hogy 100 alatt adnának el, sőt én még színhibás felnőtt kutyát is 200 ezerért láttam...
Ne haragudj kedves kérdező, de ez nem egy gyereknek való kutya. Domináns vagy éppen érzékeny, erős terelő és addot esetben védőösztönökkel, nagy mozgásigénnyel.
Valóban gyönyörű kutya, sőt, a következő is aussie lesz, de nem a kinézete miatt. Csak akkor ajánlanám, ha az egész család aktívan foglalkozna veled, és lenne egy olyan felnőtt személy, aki vállalná, hogy a kutya falkavezére lesz.
Mmint az én következő kutyám:)
Egyébként a többi kutyával nem mindig jönnek ki jól, nem olyan régen visszakerült pont a silver dreamhez egy szuka, aki domináns viselkedésű volt, és nem lehetett együtt tartani más kutyákkal, legalábbis a család nem tudta megoldani. Azóta gondolom elvitték, mert nem láttam már kitéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!