Van Magyarországon megbízható Kanári szigetei kutya kennel? Vett valaki Magyarországról kutyát? Kérem, csak olyan írjon, aki tenyésztőtől, törzskönyves, szűrt kutyát vásárolt.
én nem vettem, csak az Ebugatta egy régi adásában szerepeltek, nagyon emberséges és szimpatikus család. A Te linked is szimpatikus! Bocs, hogy nem tudtam közelebbi tapasztalattal szolgálni, jó vásárlást!
Én úgy tudtam, hogy ezeknél a nagy testű kutyáknál már kölyök korban csinálnak diszplázia előszűrést. Azt tudom, hogy a szűrés eredménye csak 1 éves kor után végleges...
Köszi a válaszokat!
Szia!
Én is megbízható kennelt keresek, bár én nagyon válogatós vagyok. A kanári szigeteki nagyon heterogén fajta, így kennelen belül is eltérhetnek a típusok. Nekem a Zlatibor kennel egy vicc, a kutyákat nézve nem egy canario fajta jut eszembe. Viszont amit te belinkeltél a rey gladiador nagyon jó kennel, én nyugodt szívvel vennék tőlük. Én presa típusú kutyát keresek, nem szeretem a nagyon tömeges, túlzottan vastag csontozatú típust. De ez most mindegy is :)
Amik még jók kennelek:
- [link]
- [link]
- [link]
- [link] (Guardia de Fuego)
- [link]
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!