Hogy tudok segíteni egy egy napos kiskutyán?
01:06: Miért kéne tudnom? Soha nem volt ilyen gondunk, pedig első alomban 6 kölyök volt, második-harmadikban 8. Egyébként azt alapból tudja mindenki, hogy ilyenkor tápszer vagy kecsketej adható nekik, de ha van valami trükk, amivel rá lehetne venni a cicilésre, szívesen meghallgatja az ember, azért nem mindegy, hogy anyatej vagy táp... Szóval csak ezért írtam, hátha járt már valaki hasonló cipőben és van valami jól bevált tippjük. Tehát lehet máshol kötekedni...
02:00: cumisüvegből adtam neki és szerintem egész ügyes volt, szopizta. :) Most valamivel élénkebb, aminek nagyon örülök, kicsit meg is melegítettem, mert ahogy kilökték mindig, kissé lehűlt. Remélem, mihamarabb megoldódik a problémánk!
Kedves 14
Ha olvastad volna a kérdező 6. Válaszát akkor azt is tudnád, hogy az anyja gondoskodna róla csak a többiek kilokik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!