Sűrgőős! 2014. 06.12. -én csütörtökön született szóval 2 napos kiskutya megél bolti tejen fel tud erősödni?
próbáld meg odatenni, mikor nem szopik a többi, legalább 4-5 napig szüksége van az anyatejre
mindenki azt mondja, a tehéntej mennyire káros, ez csak akkor igaz, ha laktózérzékeny, nekünk állatorvos azt mondta, lehet adni, először felvizezve, megnézni, hasmenése lesz-e tőle, ha nem, akkor adható, 3-4 hónapos koráig a kutyus meg tudja emészteni a tehéntejet
de javaslom hogy ha boltit veszel, ne sajnáld a pénzt jobb minőségre, ne valami műanyag tejet vegyél
a kecsketej valamivel jobb sokak szerint, de én nem értek vele egyet, olvastam, hogy a kecsketejen nevelkedett kutyáknak szürke hályoga lett
ha issza a tehéntejet és nincs hasmenése tőle, adhatod neki, mi úgy csináltuk orvosi tanácsra, egészséges kutyus lett
fecskendő esetleg? az is jó
de egyébként ha nem akar szopni, lehet hogy sajnos nem életképes :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!