gugli a haverod , vannak erre a célra megfelelő samponok, spotok, kence ficék ird be a keresőbe
2014. aug. 11. 09:01
2/6 anonim válasza:
Pár napos kiskutyának se fürdetés, se spoton nem ajánlott...
Frontline spray valószínűleg beválik és egész kicsi kortól alkalmazható. De célszerű lenne az alom környékén és ahol még lehet bolha a környezetet is irtani, az anyára pedig megfelelő spotont venni, hogy ne legyen visszafertőződés.
2014. aug. 11. 09:11
3/6 A kérdező kommentje:
Ismerem a google-t. Azzal kezdtem. Erre az oldalra irányított, de az itt feltett kérdések között is csak 6-8 hetes kölyköket olvastam. Az nekem nem sokat segít, nagyon nagy különbség van pár napos és pár hetes kölyök kutya között.
Köszönöm a másodiknak.
2014. aug. 11. 09:27
4/6 A kérdező kommentje:
Az Insecticide 2000 beválna a frontline helyett?
Nekem régóta van kutyám és macskám, eddig 2 bolhaírtó spot on nem vált be: a frontline és az exsopt. És 5500 ft-ot sokallok egy 100 ml-s pray-re ami valószínüleg nem jó.
2014. aug. 11. 09:44
5/6 anonim válasza:
permetezd le õket naponta 2szer diofalevèlbôl kèszûlt fôzettel. Hatàsos,ès biztosan nem àrt nekik
2014. aug. 11. 12:53
6/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, insecticidet nem szabad az állatra fújni, nemhogy ilyen kicsire. A környezetben irtani jó lesz viszont. A frontline spoton valóban nem jó, de a spray teljesen más, és sajnos nem tudok mást, ami ilyen pici állatkán is biztonságosan használható. Drágának drága, de mérettől függően pár fújás kell csak egy alkalommal, nagyon sokáig elég lesz. Ez csak irtószer, ha jól tudom, amúgy ne írd le az egész márkát, mert a combo spot on teljesen jól beválik általában. :) De állatpatikában rákérdezhetsz, van-e más bevált szer, mait tudnak helyette ajánlani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!