A menhely a jobb megoldás ebben az esetben?
Sztem igy lesz a legjobb ahogy kigondoltad. A maradek kicsi is elöbb-uobb odakerülne valakikhez,a többieknek is hianyzott az anyukajuk de egy kis idö mulva megszokjak. Arrol nem is beszelve,hogy jo menhelyre viszed öket,ahol nem altatnak,meg kicsik es nagyobb az eselyük a gazdasodasra. Tisztellek amiert a mama kutyat megtartod! Mindenesetre azert nezd meg,hogy milyen menhelyre viszed a kicsiket! Üdv,
"B"
Maximum pár nap és elfelejtik egymást, tehát emiatt ne aggódj.
Viszont ha az anyakutyát menhelyre adod akkor 2 dolog biztos: ott sem fogják az anyjukkal együtt örögbefogadni őket, illetve az anyakutya sokkal, de sokkal nehezebben (talán soha) nem talál gazdára.
Köszönöm a sok választ! Persze, az ivartalanítást megoldom, miután hozzám került, mert én sem szeretném, ha újra ilyen sok kiskutyája születne.
Én is azt gondoltam, amit itt több válaszadó is írt, hogy ő már felnőtt kutya, ráadásul nem is annyira fiatal már, és szegénykém valószínűleg soha nem kerülne családhoz. A sok törődés miatt meg amúgy is a gazdijának tekint már, alig tudok miatta elindulni a munkahelyemről, mert mindig követ. :D Már rég hazahoztam volna, de hát a kicsik miatt nem volt lehetséges.
A fenti kérdés is csak azért fogalmazódott meg bennem, mert a kicsik folyton az anyjukon lógnak, és kíváncsi voltam, hogy mennyire sokkolnám vele szegényeket, hogy menhelyre kerülnek. De tudom, hogy jó helyre viszem őket. Ismerem azt a menhelyet, az adóm 1%-t is nekik szoktam adni, hogy ezzel is támogassam a működésüket. :)
Még egyszer köszönöm a válaszokat, így már nincsen kétségem afelől, hogy megtartom a mamit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!